Baschetbaliștii au făcut cale întoarsă! Primele 4 meciuri oficiale din 2022 au fost amânate

Doneaza sange pregatit, informat si fara batai de cap!

FIBA Europe a informat CSM Oradea că meciul cu Trefl Sopot, programat a se desfășura miercuri (12.01), în Polonia, se amână din cauza infectării mai multor jucători polonezi cu COVID-19. Orădenii se aflau în autocar, în drum spre aeroportul de la Budapesta când au primit această informare!

Comisia Medicală FIBA a recomandat amânarea partidei după ce clubul din Sopot a transmis întreaga documentație ce confirmă existența unui focar în cadrul echipei. Departamentul Competiții al FIBA Europe a luat decizia de a amâna jocul pentru o dată ulterioară ce va fi stabilită, de comun acord, de cele două echipe.

CSM CSU Oradea este liderul grupei K din TOP 16 și are un bilanț de 2-0 în timp ce polonezii au 1-1.  Ca tacâmul să fie complet nu se va juca nici celălalt meci al etapei, dintre lusitanele Benfica și Sporting, tot din aceleași cauze.

Și uite așa orădenii au amânat primele două jocuri de campionat cu SCM Craiova și Ohma Timișoara, acum se amână și al treilea, în Europa iar al patrulea a fost amânat și el pentru că adversarii de la CSO Voluntarii au un focar, tot de Covid.

Teoretic primul meci din 2022 ar urma să se dispute pe 19 ianuarie, la Oradea, în compania lui Dinamo. Zic teoretic că nimic nu e sigur la Melbourne darămite în România.

Din aceeași categorie