CA Oradea, cea mai ”grăbită” echipă din Liga 3

Doneaza sange pregatit, informat si fara batai de cap!

Liderul din Seria 10 a Ligii a 3-a, CA Oradea, s-a reunit în vederea pregătirii sezonului de primăvară. Trei etape au mai rămas de disputat din sezonul regulat CAO fiind virtual calificată în play off, deci obiectiv sportiv îndeplinit. Cu siguranță Oradea își dorește unul dintre primele două locuri și calificarea în semifinalele de promovare.

Orădenii s-au reunit la bătrânul stadion și s-au antrenat, pentru prima dată în 2022,

Fără golgheterii echipei, din acest sezon, Marius Hosu și Cosmin Letan, plecați în căutarea unei vieți mai bune și până la vară fără Constantin Roșu (operat la ligamente și menisc) clubul orădean a adus întăriri. În vestiar, alături de jucătorii care au făcut parte din lot în toamnă, s-a regăsit noii veniți: Ion Mihai (Ripensia), Sergiu Jurj (SCM Zalău) – ambii vârfuri de atac precum și fundașul central Claudiu Petruș (Sportul Șimleu)

Așa arată lotul în acest moment:

Barabaș, Bob, Ghețe – Cr. Copil, Daniel Stan, Gunie, Andrei Hosu, Gheorghiță, Chitaș, Ianis Pop, Oșvat, Sotiuț, R. Ardelean, Cârjan, Cherman, Chindlea, Balint, Ioviță, Petruș, Alex Lezeu, Chiș, Porumb, Meșter, George Moga (CSC Nojorid Livada), Alex Popa, Lezeu Alex jr., Ion Mihai, Marina, Jurj.

CAO va juca opt meciuri de verificare și va efectua un cantonament (2-12 februarie) la Băile Felix. Cum arată programul acestor jocuri:

22 ianuarie: vs CAO 2 (acasă)

29 ianuarie: vs CFR Cluj 2 (deplasare)

2 februarie: vs CSM Satu Mare (deplasare)

12 februarie: vs Teuz Cernei (acasă)

19 februarie: vs Șoimii Lipova (deplasare)

23 februarie: vs CSC Dumbrăvița (acasă)

26 februarie: vs Crișul Chișineu Criș (deplasare)

5 martie: vs. FC Socodor (acasă)

CA Oradea va susține primul meci oficial din 2022 pe 12 martie, la Oradea cu Sportul Șimleu. Va urma deplasarea de la Baia Mare și ultima etapă cu vecinii de la Lotus. Apoi alte nouă etape în play off și, cine tie, poate chiar semifinalele pentru barajul de promovare în Liga 2.

”Ne-am grăbit pentru că vrem să ne pregătim bine pentru sezonul de primăvară. Locul din clasament de obligă. Sper ca noii veniți să se adapteze cât mai repede cu mențiunea că mai dorim un fundaș centraș după plecarea lui Letan, pentru că deja am adus două vîrfuri de atac. Le-am solicitat jucătorilor să se pregătească foarte bine și să continue seria rezultatelor care i-au adus pe primul loc”, a declarat președintele clubului, Laurențiu Danșa.

Din aceeași categorie