Voleibalistele de la CSU Oradea debutează în campionat la turneul de la Sighet

Trimite CRED prin SMS la 8844

Echipa de volei feminin CSU Oradea va participa la prima competiție în acest an, în formulă completă, ce va conta pentru returul Campionatului Național de Volei – Divizia A2 feminin.

Dacă în tur echipa universitară s-a confruntat cu o serie de situații generate de pandemia COVID-19, după o pregătire centralizată, lucrurile pare că au intrat în normal la început de an și universitarele orădene sunt dornice să înceapă sezonul competițional.

Familia voleibalistică de la CSU Oradea se afla într-o continuă schimbare, Radu Fîcă Maria devenind mama unui băiețel, iar Anca Pașca va deveni în curând mamă…astfel, că trebuie să remarcăm o serie de noutăți în lotul studentelor.

La capitolul sosiri: Nistor–Popovici Rossana și Ioniță Alexandra de la CSS Lugoj, Bonda Roxana de la CSS Cluj, Bikfalvi Alexandra și Goia Talida de la LPS Bihorul Oradea, se numără printre noutățile din lotul bihorencelor.

La acestea se adaugă junioarele Nagy Nora, de la Viitorul Borș, Porumb Diana și Szabo-Alexi Daria de la LPS Bihorul Oradea, ce întregesc lotul format din studente la diferite programe de studii la Universitatea din Oradea. Facultatea de Geografie și Turism dă cele mai multe jucătoare, urmată de Facultatea de Medicină și Farmacie, iar Facultatea de Științe Economice și Facultatea de Științe Socio-Umane au câte o reprezentantă.

În teren studentele vor fi conduse de “căpitanul” Iulia Fîcă, cea mai experimentată dintre jucătoarele orădene, ce este și antrenoare la Viitorul Borș.

Turneul de la Sighet se va desfășura în perioada 29-31 ianuarie 2021 și vor participa echipele CSM Sighet, CSM Timișoara, Politehnica Timișoara și bineînțeles, CSU Oradea.

Lector Szabo-Alexi Mariana – antrenor CSU Oradea: “așteptăm cu nerăbdare jocurile oficiale din acest an, în care sperăm să avem o evoluție cât mai bună. Ne bucurăm pentru faptul că Anca Pașca și Maria Fîcă s-au dedicat familiei, însă vom încerca să suplinim absența acestora și să îmbinăm experiența unor jucătoare care evoluează în echipa de ceva timp cu tinerețea unor proaspete studente cu perspective foarte bune, transferurile reușite fiind un plus pentru evoluția noastră. La acesta se adaugă infuzia de tinerețe de la studentele din anul 2 și 3, care alături de junioare sunt convinsă că vor da totul pentru a-și câștiga locul în echipă. Suntem un colectiv unit și sperăm că prin forța grupului să obținem succese care să ne dea speranțe pentru viitor!”

Programul jocurilor este următorul:

Vineri 29.01.2021

CSM Timișoara – Politehnica Timișoara

CSM Sighet – CSU Oradea

Sâmbătă 30.01.2021

CSU Oradea – CSM Timișoara

Politehnica Timișoara – CSM Sighet

Duminică

CSU Oradea – Politehnica Timișoara

CSM Sighet – CSM Timișoara

Toate meciurile pot fi urmările live pe pagina de facebook CSM Sighet.

Din aceeași categorie