VOLEI f: CSU Oradea obține a șasea victorie în șapte etape!

Doneaza sange pregatit, informat si fara batai de cap!

La Sala de Jocuri a Universității din Oradea echipa de volei feminin, CSU Oradea și-a trecut în linia de clasament a șaptea victorie în șapte etape de campionat desfășurate în Divizia A2. Sâmbătă, 29 ianuarie, echipa Clubului Sportiv Universitar a depășit cu 3-0 pe CSM Timișoara în ura unui joc care a durat 70 de minute.

Primul set, început cu Timișoara la conducere (2-3), a fost și cel mai dezechilibrat. Alexandra Breban și mai ales Maria Fâca Radu au creat multe probleme pe serviciu bănățencelor iar diferența s-a dus la 12 lungimi în favoarea gazdelor care au închis setul cu 25-11 după 23 de minute de la star.

Setul secund a debutat tot cu Timișoara în frunte (4-6) însă acum a fost rândul Andreei Maxim să creze dificutăți pe serviciu (8-6) iar Oradea s-a desprins încet și sigur la opt lungimi: 22-14 pentru a câștiga setul doi, în 25 de minute cu: 25-17.

Setul 3 a a vut o desfășurare echilibrată în prima treime (9-9). Antrenorul gaxdelor, Mariana Szabo Alexi a mutat insiprat iar Andreea Ioniță a adus puncte din serviciu iar apoi au intrat și mezinele echipei Nora Nagy și Daria Szabo Alexi. Aceasta din urmă nu putea să nu moștenească ”microbul voleibalistic” din familie. Dincolo de faptul că e fiica soților Mariana și Paul Szabo Alexi, puștioaica a etalat, în minutele jucate, calități evidente iar un plus îl reprezintă faptul că este jucătoare de braț stâng. Punctele făcute de echipă pe serviile Andreei Ioniță și Dariei Szabo Alexi, au desprins gruparea orădeană care s-a impus în setul 3 cu 25-16 după 22 de minute.

CSU Oradea și-a trecut în cont a șasea victorie cu 3-0, în actuala ediție de campionat, bilanț ”stricat” de eșecul din deplasare cu Poli (0-3).

În urma acestui rezultat clasamanetul ”s-a rupt”, cele două fugare. Poli Timișoara și CSU Oradea fiind departe de grupul urmăritoarelor.  Meciul direct, programat să se dispute la Oradea, a fost amânat din cauza faptului că Sala Universitatea va fi ocupată cu organizarea Campionatului Național de tir. Așadar partida ”derby” va fi reprogramată.

CASETA TEHNICĂ

CSU Oradea – CSM Timișoara 3-0 (-11, – 17, -16)

CSU Oradea: Alexandra Breban, Andreea Maxim, Roxana Nistor Popovici, Anca Pașca, Maria Fâca Radu, Iuliana Fâca (cpt), LIBERO: Alexandra Bicfalvi, Ioana Sanislav – Mădălina Pura, Nicole Lăscuț, Andreea Ioniță, Daria Szabo Alexi. Antrenor: Mariana Szabo Alexi; Manager: Paul Szabo Alexi.

CSM Timișoara: Naomi Brehuescu, Bianca Pup, Alexandra Cioreni, Ioana Mănăilă, Andreea Corcoz, Mădălina Ioniță; LIBERO: Carla Dragomir – Alexia Micula și Diana Alexandru. Antrenor: Dan Jitaru.

Arbitri: Radu Sindreștean (A1) – Răzvan Lucuțan (A2); Scorrer: Marcela Vaida, Medic: Dr. Angela Bucur.

 

Din aceeași categorie