CAO a învins, într-un joc de verificare, pe CFR 2 Cluj

Doneaza sange pregatit, informat si fara batai de cap!

CA Oradea, liderul din Seria 10 a Ligii 3 a învins, în deplasare cu scorul de 3-2, colega de serie, echipa secundă de la CFR Cluj, cu scorul de 3-2. Partida s-a disputat pe terenul sintetic al Bazei ”Ardealul” de la Someșeni. Orădenii au condus cu 1-0 și 2-1 fiind egalați de fiecare dată pentru ca, înainte cu un minut de final, noul venit de la SC, Zalău, Sergiu Jurj să înscrie golul victoriei. Rezultatul nu a fost însă primordial pentru echipa orădeană.

”A fost un joc specific perioadei pe care o parcurgem. Un meci în care ambele echipe și-au împărțit reprizele. Din punctul meu de vedere am încercat, ca în această perioadă în care ne află, cu pregătirea să ofer minute egale tuturor jucătorilor. După cantonament o să trecem la o altă etapă”, a declarat Florin Farcaș, antrenorul principal al lui CA Oradea. Miercuri CAO va disputa un alt meci de pregătire, tot în deplasare, la Satu Mare cu CSM din localitate. Joi, e februarie lotul lui CAO va intra în perioada de pregătire centralizată la Băile Felix.

CFR 2 Cluj – CA Oradea 2-3 (1-2)

Au marcat: Milchiș 7, Haiduc 69/Adi Popa 2, Ardelean 22, Sg Jurj 89

CAO I: Barabaș – Gunie, Petruș, Alex Popa, Ioviță – Chindle (30 Balint), Săutiuț – Ad. Popa, Ardelean, Chitaș – Ion Mihai.

CAO II: Bob – Călin Jurj, Stan, Lupșe, Kovacs – Cherman, Balint (60 Hosu) – Cârjan, Lezeu, Marina – Sergiu Jurj

Din aceeași categorie