Crișul Sântandrei s-a reunit cu foarte multe noutăți!

Una dintre fruntașele Ligii 4 Bihor, Crișul Sântandrei, s-a reunit azi, la propria bază unde antrenorii Petre Gabor și Alin Pintea au avut la dispoziție 15 jucători însă lotul va depăși 22 de jucători. Noutăți sunt și la nivel de lot dar mai ales la nivel de conducere. Astfel, jucătorii l-au cunoscut azi pe noul președinte al clubului, Costi Oprea, un tânăr cu ambiții mari în privința viitorului echipei. La întâlnirea cu jucătorii au mai fost prezenți finanțatorul echipei din ultimele sezoane, Răzvan Oneț, antrenorul Petre Gabor și vicepreședintele clubului, Călin Butaș.

Gruparea din Sântandrei se bucură de suținere din partea oficialităților locale și a firmelor din comună iar auspiciile favorabile ar putea tirmite echipa chiar la barajul de promovare în Liga 3! Desigur, până acolo e un drum lung. Însă ca o primă constatare, se văd întăriri clare la nivel de lot, se percepe susținerea primăriei și a oamenilor de afaceri.

Fost sportiv de mare performanță, primarul Ioan Mărcuș și-a arătat sprijinul față de echipă prin proiectele susținute  de Primărie și Consiliului Local. Este suporter de rând, Poate fi văzut în tribună, la meciuri dar când vorbește de club se referă atât la baza sportivă cât și la grupele de copii și juniori formate din tineri localnici, nu doar de prima echipă.

În acest moment Crișul Sântandrei este pe primul loc în Seria Sud a Ligii 4 Bihor, la egalitate de puncte, 20, cu CSC Nojorid Livada. Echipa din Sântandrei este calificată și în semifinalele Cupei României, faza județeană Bihor.

COSTEL OPREA – noul președinte al echipei Crișul Sântandrei

”Nu am o istorie în fotbal însă am foarte multă ambiție și voință în a obține ceea ce ne-am propus. Am convingerea că toate condițiile vor fi asigurate echipei și aici mă refer, în cadru larg, la jucători, antrenori, preparatori, etc. Scopul meu, ca președinte, este de a asigura tot ce este necesar pentru atingerea obiectivului. Avem lângă noi un grup de firme importante, convinse că acest proiect poate avea un deziderat favorabil. Când le-am spus numele jucătorilor au răspuns afirmativ ceea ce înseamnă că lumea vă cunoaște. Cred că putem să ne atingem primele obiective și mai cred că avem tot ceea ce este necesar ca să evoluăm în Liga 3”, le-a spus jucătorilor, cu evidente emoții, noul președinte al clubului, Costi Oprea.

Finanțatorul Răzvan Oneț alături de antrenorul Petre Gabor

”Mai răsare și soarele ceea ce nu poate decât să mă bucure. Am pornit, cu mult timp în urmă, la un proiect. Mă bucur pentru că se vede o schimbare de atitudine și că am rămas împreună. Și nu numai că am rămas împreună ci am devenit mai puternici. De-acum numai de noi depinde să câștigăm cupa și campionatul. Am crezut mereu în acest proiect și categoric împreună suntem mult mai puternici. Misiunea este să asigurăm jucătorilor și staff-ului tehnic cele mai bune condiții. Ceea ce-mi doresc este ca lumea să vină din nou la stadion, să jucăm cu tribune pline, să bucurăm oamenii. Cred că e posibil să avem condiții cel puțin de nivelul Ligii a 3-a”, a spus finanțatorul echipei în ultimele sezoane, Răzvan Oneț.

Călin Butaș – vicepreședinte Crișul Sântandrei

”Desigur, de mult timp am visat la locul 1. Toți visăm la acest loc. Timpul ne va arăta dacă avem și potențialul necesar. Trebuie să avem încredere unul în celălalt și să redevenim ce am fost odată, dacă nu chiar mai mult. Părerea mea este simplă. Trebuie luat totul pas cu pas. Pași siguri și de viitor”, a precizat Călin Butaș, actualmente vicepreședintele clubului însă om cu vechi stagii la conducerea echipei din Sântandrei, fiind de altfel un localnic cu drag de fotbal.

”Ne-am reunit, pornim la drum, cred eu și mai puternici decât am fost. Sper într-un sezon bun și să ne îndeplinim oiectivele” – Petre Gabor, antrenor Crișul Sântandrei.

*În plan apropiat este în dorința conducerii crearea unor terenuri sintetice pentru ca, în cadrul clubului, să-și desfășoare activitatea trei sau patru grupe de copii din comună.

*Se va forma o echipă de old-boys, din foștii jucători localnici, oameni care pot fi iarăși lângă echipă.

LOTUL DE JUCĂTORI

Cosmin Verdeș, Alexandru Morar – Răzvan Matei, Coriolan Chiș, Bogdan Sebeșan, Cătălin Nicoruț, Eusebiu Pop, Marius Pușcaș, Roland Novak, Carlos Covaciu, Enrico Mascia, Sergiu Ciocan, Victor Dobrescu, Paul Mihuța, Daniel Gavriș, Cosmin Lascu.

Au absentat motivat Sergiu Ban, Marius Balogh, Mirel Bungău, Laurențiu Prundaru și Gheorghe Ivan.

Noii veniți sunt experimentatul Cosmin Letan (33 de ani) și Robert Turcan (27 de ani) în timp ce Andrei Șumălan este așteptat din 21 februarie, când revine din Belgia.

Antrenori: Petre Gabor și Alin Pintea

MECIURI DE VERFICARE

*5 februarie cu Unirea Roșia

*12 februarie cu Luceafărul Oradea

*19 februarie cu CS Diosig

*26 februarie cu CS Ineu

Din aceeași categorie