Voința Cheresig încheie turul cu un succes în fața propriilor suporteri

Trimite CRED prin SMS la 8844

A căzut cortina peste turul Ligii a 5-a din Bihor. În ultima etapă a primei părți a campionatului, la Cheresig, echipa locală, Voința căuta a treia victorie stagională în fața lanternei roșii, echipa secundă a CS Diosig. După un joc plin de faze și suspans, Voința s-a impus la limită, cu scorul de 3-2.

Gazdele au avut prima oportunitate, la un lob de la mare distanță a lui Sebastian Suciu, mingea căzând lângă bara lui Gomboș. În minutul 6, Tibi Szucs a dejucat pasul la off-side al gazdelor și de la șase metri, central a plasat mingea pe lângă Ardelean (0-1). Egalarea a survenit după o jumătate de oră de joc când Mircea Cristea a prin un șut din vole cu stângul, imparabil pentru Gomboș (1-1). La două minute distanță Silaghi a luat o acțiune pe cont propriu, de la mijlocul terenului, a depășit trei adversari iar singur cu Gomboș a trimis din cădere minge respinsă de portar. La faza următoare tânărul Căriman a urmărit la un carambol în careul Dioisgului și a trimis în poartă din apropiere (2-1). La două minute după reluare Căriman reușește dubla după un ricoșeu de pe linia porții (3-1). Gazdele puteau închide meciul. Mircea Cristea a șutat peste poarta goală, de la circa 14 metri, pe o minge respinsă de defensiva oaspeților. Echipa din Diosig a redus din diferență și a aprins finalul, după un penalty transformat de Meheș (3-2) în minutul 68. În minutul 75 CS Diosig a avut un șut peste transversală iar cinci minute mai târziu Voința a ratat două mari șanse, din șase metri, în urma unui corner. Ultima șansă de gol a aparținut Diosigului prin Meheș însă Ardelean a intervenit providențial.

Echipa din Cheresig, antrenată de Ionuț Cheregi, păstrează tradiția, se bazează pe băieții din sat fie și pentru a crea emulație în jurul echipei. Poate și de aceea rezultatele acasă-deplasare sunt contradictorii. De partea cealaltă Diosigul are tradiție, are jucători de certă valore iar câțiva tineri de perspectivă au putut fi văzuți evoluând și în acest meci.   

CASETA TEHNICĂ

Voința Cheresig – CS 2 Diosig 3-2 (2-1)

Mircea Cristea 30, Gabriel Căriman 36, 47/Tibi Szucs 8, Cristian Meheș 68pen

CHERESIG: Ardelean – Sebastian Suciu, Costa, Durgehu, Mircea Cristea, Bamfi, Florin Silaghi (64 Valentin Bragya), Sergiu Marian, Reștea (79 Luncan), Cariman (90 Burlacu), Cristian Bragya. Antrenor: Ionuț Cheregi.

DIOISG: Gomboș – Bondar, Lehel Kun, Fecso, Cristian Meheș, Bortiș, Zoltan Kocis, George Filuip, Attila Szabo, Csongor Pop, Tibi Szucs. Antrenor: Tibi Szucs.

Arbitri: Narcis Lascău – Ovidiu Timar, Sergiu Cearnău. Observator: Horia Buz.

Din aceeași categorie