Duel frumos între CSC Nojorid Livada și Bihorul Beiuș

CSC Nojorid Livada și CF Bihorul Beiuș s-au întâlnit în cadrul etapei a 7-a a Ligii 4 Bihor, Seria Sud. Cele două echipe, în bună formă, au oferit un spectacol excelent, din primul până în ultimul minut al jocului, încheiat cu succesul la limită: 2-1, al echipei gazdă.

Prima repriză s-a jucat pe contre, între cele două suprafețe de pedeapsă dar avea să se încheie fără goluri deși oportunități au existat și la o poartă și la cealaltă. La două minute după reluare Adi Micaș a preluat la 14 metri, central și l-a învins pe veteranul Silviu Odobasianu. Jocul nu și-a modificat, prea mult, caracteristicile. Finalul a făcut aproape tot spectacolul. Un contraatac clasic al echipei din Livada a adus mingea la Marian Pop care a rezolvat practic partida după ce a trimis mingea în plasa porții beiușene. În ultimul minut de joc, după un aut, pe o minge lungă, Răzvan Bogdan a reluat cu capul și l-a învins pe Brisc însă soarta partide fusese pecetluită. Echipa antrenată de Mădălin Popa rămâne lider, la egalitate de puncte și chiar golaveraj cu Crișul Sântandrei.

CSC Nojorid Livada – CF Bihorul Beiuș 2-1 (0-0)

Adi Micaș 47, Marian Pop 88/Bogdan 90

CSC Nojorid Livada: Brisc – Vlăduț, Moisi, Mădălin Popa, Fazekas, Cătălin Petrila, David, Duca, Moga, Adi Micaș, Marian Pop. Antrenor: Mădălin Popa.

CF Bihorul Beiuș: Odobasianu – Gheban, Iasmin Popa, Ciobriș, Fărcuț, Răzvan Bogdan, Cătălin Dan, Toderici, Oncică, Țirban, Sebastian Popa. Antrenor: Vlad Silaghi.

Arbitri: Adrian Pal – Florian Toia, Francesco Marchica. Observator: Florin Marian.

Din aceeași categorie