CAO câștigă derbyul cu Lotus

Doneaza sange pregatit, informat si fara batai de cap!

Lotus Băile Felix și CAO s-au duelat pentru supremația fotbalistică a Bihorului într-un meci disputat la Baza Sportivă Sânmartin, contând pentru ultima etapă a turului din Liga 3, Seria 10. CAO și-a făcut bine temele și a reușit să se impună cu 2-0, cele două goluri fiind marcate la interval de un minut aproape de mijlocul primei reprize.

Lotus venea după șapte etape în care a înșirat șase victorii consecutive urmate de o remiză la Satu Mare, adică 19 puncte din 21 posibile, rezultate care au plasat echipa lui Gheorghe Ghiț în fruntea clasamentului.  

Jocul a început cu o dominare teritorială a lui Lotus însă în minutul 19 un corner executat de Gheorghiță și Ioviță, venit lansat a trimis cu capul din șase metri, în plasa porții lui Beke (0-1). La faza imediat următoare Lotus s-a aruncat în ofensivă, a urmat un contraatac clasic la finele căruia Chitaș, scăpat singur în lateral dreapta, l-a învins pe Beke cu un șut plasat în colțul lung (0-2). Două goluri la un interval de nici un minut. Lotus a avut o ocazie uriașă la lovitura liberă executată de Arsene iar Barabas a scos de sub bară. Mai mult, faza s-a repetat la execuția lui Mădălin Popa, scoasă tot de sub bară, de același Barabas. Oros și-a încercat și el șutul, pe colțul scurt dar tot Barabas a scos de lângă bară.

În debutul părții secunde Ionuț Ban, la șapte metri de poartă a șutat din lateral, din vole, dar peste transversală. Apoi Florin Pop a centrat pentru poziția centrală a lui Făgărășanu, care a trimis cu capul peste transversală. A urmat rândul lui Costea să încerce să-l surprindă pe Barabas cu un șut pe coluț scurt dar n-a prins cadrul porții. După o oră de joc au urmat două preluări ratate în situații excelente ale lui Chitaș respectiv, la poarta cealaltă a lui Făgărășanu. În minutul 64 Arsene a centrat bine pentru Codoban care a preferat o reluare cu capul pe lângă poartă. Cu șase minute înainte de final CAO a avut un contraatac 4 vs 2 Gunie a finalizat cu un șut spre vinclu scos de Beke. La un minut distanță tot Gunie a văzut cartonașul roșu pentru cumul de galbene.

LOTUS Băile Felix – CA Oradea (0-2)

Au marcat: Ioviță 19, Chitaș 20

LOTUS: Beke – Fl Pop, Oros, Paublusztig, Arsene – Costea, Mădălin Popa, Adrian Popa (67 Cătălin Tutuță), Ionuț Ban – Codoban (77 Vinicius Leite) – Făgărășanu. Antrenor: Gheorghe Ghiț.

CAO: Barabas – Cr. Copil, Letan, Stan, Ioviță – Cherman, Ardelean – Gheorghiță, Chitaș (74 Mark Kovacs), Gunie – Hosu (90 Alex Lezeu). Antrenor: Florin Farcaș.

Arbitri: Marius Omuț – Casian Băla (Arad), Lucian Berariu (Moroda).

Observatori: Vasile Rad (Arad) și Anghel Todea (Cluj).  

Din aceeași categorie