VIDEO: Luceafărul pierde la Șimleu dar s-ar putea să fie cea mai câștigată!

Doneaza sange pregatit, informat si fara batai de cap!

Luceafărul Oradea a cedat și în deplasarea de la Șimleu Silvaniei. Sportul a învins cu 2-1 după un debut furibund de meci. Luceafărul rămâne cu un punct, pe ultimul loc, dar sâmbătă, la Șimleu, Dianu a folosit zece jucători juniori. Se prea poate ca la finele acestui sezon să nu retrogradeze nimeni iar pentru copiii lui Dianu, să joci un sezon, la 17 ani, în Liga 3, cade numai bine.

Gazdele au deschis scorul foarte repede. În minutul 4 o minge lansată în adâncime de la nivelul fundașilor centrali. Marcajul defensivei orădene este aproximativ iar George Pop profită și înscrie în poarta lui Mihelea: 1-0

Șimleuanii și-au mărit avantajul în minutul 24. O lovitură liberă executată din banda stângă și Mansour, reia cu capul, cu boltă, în colțul lung: 2-0 (25:35 în video atașat)

La trei minute după pauză Răzvan Toderici, a avut o cursă fabuloasă, de peste 50 de metri, în banda stângă, după care, ajuns la patru metri de poartă a așezat mingea pentru formalitatea lui Nino Ban, intrat la pauză: 2-1 (1:04:53 în video atachat)

Diego Sky SRL

Căpitanul Luceafărului, Nicușor Gunie, a rupt echilibrul în minutul 78 când a avut o intrare întârziată, greu de înțeles. Tackling, din săritură, la fundașul dreapta advers. În urma infracțiunii Gunie a fost eliminat. În zece oameni orădenilor le-a fost greu să mai forțeze egalarea. (1:33:50 în video atachat)

VIDEO: Sursa youtube.com prin sportul simleu silvaniei

https://youtu.be/sMsGFBIjXsA

CASETA TEHNICĂ

Sportul Şimleu – Luceafărul Oradea  2-1 (2-0)

Au marcat: George Pop 4, Gueye Mansour 24/Sorin Ban 48

Sportul: Cosma – Crişan, Guiti, Caba, Luigi Pop, George Pop, Contraş, Ciaca, Neaga, Leitan, Mansour. Antrenor: George Zima.

Luceafărul: Mihelea – Gunie, Ştef,, Laza, Jurcuț, Drăgan, Marina, Covaciu, Balogh, Gheban, Toderici. Antrenor: Ciprian Dianu.

Din aceeași categorie