LIGA 3: CAO a spart gheața la Șomcuta Mare!

Aconalex Oradea

Etapa a 6-a din Liga 3 a adus primul succes pentru CA Oradea în actuala stagiune. Orădenii au reușit să se impună în deplasare, la Șomcuta Mare, cu scorul de 4-2. Florin Farcaș a umblat la ”formula” tactică iar noua așezare: 1-3-4-3 s-a dovedit câștigătoare.

În minutul 31, la o încercare de centrare a gazdelor, mingea lovește brațul lui Letan iar gazdele au beneficiat de un penalty. Tudor Balmoș a tras tare, în stânga lui Verdeș care a fost ”pe minge” dar n-a putut evita golul: 1-0.

CA Oradea a egalat peste circa 10 minute. Un corner din stânga, Alin Panti apare pe bara 1 și deviază, cu capul lângă bară, în colțul lung: 1-1.

La șase minute după reluare, o acțiune demarată din banda dreaptă, aduce mingea în mijlocul careului gazdelor, Dobrescu este blocat la opt metri. Mingea a deviat în lateral stânga, la Alex Lezeu care a trimis-o sub transversală: 1-2.

SC Rozsdas Service SRL

Bucuria orădenilor n-a durat decât patru minute. O centrare șutată, în fața porții, a ajuns la Bușică iar acesta a marcat din preluare: 2-2.

A fost rândul lui CAO să beneficieze de un penalty, Hosu fiind cosit în suprafața de pedeapsă. Cosmin Letan a executat, tare, pe mijloc, sub bară: 2-3

Minutul 90 a adus și cel mai frumos gol al meciului. Victoraș Dobrescu a marcat cu un lob de la peste 35 de metri: 2-4.

CASETA TEHNICĂ

PROGRESUL ŞOMCUTA MARE – CA ORADEA: 2-4 (1-1)

Au marcat: Balmoș 32pen, Bușică 55 /Panti 41, Alex Lezeu 51, Lețan 58pen, Dobrescu 90

Progresul: Roșiianu – C. Bud, R. Lazăr, Lang (59 B. Lazăr), Tutuță, Balmoș, Negrean (79 S. David), Illeș, Vultur, Bușică (71 Răduneață), Pohl. Antrenori: Cristian Bogdan și Vlad Pop.

CAO 1910 Oradea: Verdeș – Cr. Copil, Mintaș, Panti, Ioviță, Letan, Ardelean, Lezeu, Lazăr (Dobrescu), C. Roșu, Hosu. Antrenori: Florin Fărcaș și Dorin Mihuț.

Din aceeași categorie