VIDEO: CSM CSU Oradea pierde la Ziona; U BT a făcut un pas mare spre calificare

Doneaza sange pregatit, informat si fara batai de cap!

CSM CSU Oradea a jucat în această seară în Israel, cu Ironi Ness Ziona în vreme ce U BT Cluj a întâlnit-o, în BT Arena pe Tsmoki Minsk, liderul grupei din FIBA EUROPE CUP. U BT a egalat-o pe Minsk în fruntea grupei iar Ziona pe CSM CSU. Minsk și Cluj au câte 8 puncte iar Oradea și Ziona câte 7. În ultima etapă Oradea joacă la Minsk iar Clujul joacă tot acasă cu Ziona. Teoretic grupa e foarte complicată. Dacă în ultima rundă oaspetele înving am avea patru echipe cu câte 9 puncte!!!

IRONI NESS ZIONA – CSM CSU ORAEA 85-77 (23-19, 13-22, 26-16, 23-20)

Israelienii au avut un prim sfert ușor mai bun ca Oradea: 23-19 iar trupa lui Achim s-a revanșat în secvența secundă, intrând la pauză în avantaj: 36-41. Ironi a făcut un sfert trei solid reintrând la conducere: 62-57. În ultimul sfert s-a mers pe acest ecart de 4-7 puncte până la final când Broussard și-a adus echipa la numai două puncte în spate (72-70) după care Kriss Richard a egala la 72 cu 94 de secunde înainte de final. Israelienii au rezolvat jocul după treița lui Cook și cele două puncte uoare ale lui Fisher, pentru a câștiga cu 85-77. Barnette a marcat pe sirenă iar arbitri au stat destul pentru a nu valida coșul pentru că, în acest moment se pune problema oricărui punct în plus sau în minus. Meciul fost transmis de canalul de youtube al FIBA Europe Cup

U BT CLUJ – Tsmoki Minsk 76-74 (15-19, 20-22, 19-17, 22-16)

Clujenii au întors un meci ce părea a un moment dat compromis iar coșul victoriei a venit cu 1.7 secunde înainte de final, fiind marcat de Richard. Pe ultima secundă Mirkovici a ratat aruncarea de trei puncte care putea aduce victoria băieților din Minsk.

Sursele foto: http://www.fiba.basketball.com

sursele video: www.youtube.com

Din aceeași categorie