O iau de la capăt. Teoretic, Djokovici ar putea juca la „Aussie Open”!

”Dacă ministrul își duce, până la capăt procedurile de revocare ale vizei lui Djokovici iar acesta depune contestație, opțiunea deschisă, rămasă ministrului, ar fi să-l elibereze din arest cu o viză „auxiliară” (sau provizorie) cât timp durează judecarea contestației. Acest lucru ar putea dura suficient pentru ca Djokovici să concureze la Australian Open”, a spus Abul Rizvi, fost secretar adjunct al departamentului australian de imigrație.

Aceasta coincide cu părerea lui Peter van Onselen, doctor în științe politice din Australia.

”Decizia nu este doar binară și nu înseamnă că Novak poate rămâne sau poate fi deportat. Îi pot oferi o viză condiționată, care este restrictivă și îi oferă indicații despre unde se poate muta și ce poate face. Sau ar putea rămâne în custodie administrativă, unde ar avea doar permisiunea să meargă pe stadion să joace sau să se antreneze. Există opțiuni care nu sunt doar simpla deportare sau renunțare ” – Peterr van Onselen, doctor în Științe Politice din Australia.

Novak a încetat antrenamentul de azi (vineri, 14 ianuarie) după doar o jumătate de oră pe Rod Laver Arena, după ce antrenorul său de fitness, i-a arătat ceva pe telefon.

Publicația australiană ”The Age” a postat un articol care ne arată că organizatorii sunt la curent cu ce se petrece. Numele lui Novak Djokovici a fost eliminat de pe listă pentru antrenamentele de după-amiază la Melbourne!

sursa foto: https://firstsportz.com/

Din aceeași categorie