Liviu Antal a semnat cu o echipă din liga secundă din Ungaria!

Diego Sky SRL

Liviu Antal, jucătorul produs de LPS Bihorul Oradea a ajuns în Liga a II-a maghiară, la Szombathely. Fostul campion al României, cu Oțelul Galați, s-a alăturat echipei FC Haladas Szombathely în această după amiază de sâmbătă, 15 ianuarie, după ce a semnat un contract cu durata de un an și jumătate.

În cariera sa Liviu Antal a trecut pe la echipe importante din fotbalul românesc: ASA Tg. Mureș, Oțelul Galați, FC Vaslui, Pandurii Tg. Jiu sau CFR Cluj. Jucător cu profil ofensiv, Antal a respirat și aerul primelor ligi din Turcia (Genclerbirgli), Israel (Hapoel Tel-Aviv și Beitar Jerusalim ) și Lituania ( Zalgiris Vilnius).

În toamna acestui an Liviu Antal a evoluat la UTA pentru care a marcat de două ori și oferind o pasă de gol. Noua grupare a atacantului, FC Haladas ocupă locul patru în NB II, cu 37 de puncte, și se află în cursa pentru promovare alături de Diosgyor (42), Vasas (41) și Kecskemeti (38). Gruparea din Szombathely a fost mult timp pe podium dar trei înfrângeri în ultimele cinci etape au trimis echipa pe locul 4.

Antal a jucat, tot azi, în meciul de pregătire pe care FC Haladas l-a câștigat cu 5-0 în fața echipei FC Nagykanizsa .

La Academia lui FC Haladas se află și Mario Simuț, jucător care a debutat pentru naționala U19 a Ungariei în dubla cu Italia. Mario așteaptă cartea verde și totodată dreptul de joc din partea federației engleze.

Atât Mario Simuț cât și Liviu Antal au fost titulari în partida cu FC Nagykanizsa. Dacă ”puștiul” a fost integralist, Liviu a bifat în teren 54 de minute.

sursa foto: https://www.haladas.hu

Din aceeași categorie