Multe noutăți la echipa de handbal feminin CSU Oradea! Sebi Tudor va antrena echipa în următoarele două sezoane

Doneaza sange pregatit, informat si fara batai de cap!

La capătul unei vacanțe mai lungi decât se preconiza, datorată pandemiei COVID 19, jucătoarele echipei de handbal feminin CSU Oradea au efectuat în această dimineață primul antrenament din noul sezon. Au fost prezente 17 sportive la prima ședință, lotul CSU rămânând la fel de tânăr ca în sezoanele precedente astfel că staff-ul tehnic nu va întâmpina probleme cu regula de a avea obligatoriu pe teren o jucătoare de cetățenie română sub 21 de ani și una sub 23 de ani, fiecare cu o medie de 30 de minute per meci.

CSU Oradea va aborda sezonul competițional 2020-2021 cu un nou antrenor, Sebastian Tudor. Tehnicianul va conduce echipa pentru următoarele două sezoane.

Pe această cale CSU Oradea le mulțumește foștilor antrenori, Doina și Cristian Ardelean pentru activitatea depusă în ultimele sezoane la echipă, doamna profesor Doina Ardelean, rămânând de altfel în continuare în cadrul clubului, la secția de handbal, pentru a ajuta cu experiența și profesionalismul ei. Totodată, clubul ține să-i mulțumească și fostului “căpitan”, Cipriana Petric, care a decis să se retragă din activitatea sportivă.    

Lotul CSU Oradea: Nicoleta Abodi, Alexandra Corondan, Sabina Duțu, Maria Damian, Andreea David, Raluca Fulgescu, Mădălina Horj, Anamaria Hercuț, Florina Mocan, Anamaria Mastan, Crina Pintea, Adelina Pop, Ana-Maria Pașca, Ștefania Surducan, Denissa Toma, Denisa Tudose, Ariane Zegrean.  

Din aceeași categorie