Generația FC Bihor (n.1972) s-a reunit după 30 de ani

Aconalex Oradea

30 de ani au trecut de la ultima întâlnire, pe teren, a jucătorilor născuți în 1972, care au făcut junioratul la FC Bihor. mulți dintre ei evoluând și în echipa de tineret speranțe a clubului orădean sau chiar în garnitura ”mare”.

Prieteni pe viață

La reunire au fost prezenți: Attila Varabecz, Petre Cristea, Radu Puie, Cristian Herțe, Marius Ploae, Attila Szocs, Gyori Laszlo, Daniel Pop, Pițști Gonczi, Ghiță Andor, Sorin Buhaș și Florin Farcaș iar lotului s-a alăturat și portarul Ștefan Tem, cu un an mai mare dar coleg la tineret cu gașca antrenată, la început de Constantin Bigan iar apoi de Ioan Sărac, ambii foști jucători la FC Bihor. Din motive de sănătate, Ioan Sărac nu s-a putut alătura băieților.

S-a jucat și o miuță între jucătorii prezenți, cu doi antrenori foarte cunoscuți pe margine: Sorin Buhaș, președintele CSU Oradea, profesor la catedra de fotbal a Universității din Oradea și Florin Farcaș, fostul căpitan al lui FC Bihor fiind, așa cum bine se știe, antrenorul lui CAO 1910, care pregătește barajul de promovare în Liga 3.

Nu a putut fi prezent nici primul antrenor, Constantin Bigan, președinte al Academicii Clinceni, în Liga 1. ”Ne pregătim de meciul cu Poli Iași, foarte important pentru noi. Altfel eram alături de foștii mei elevi”, a spus Constanin Bigan care a adăugat: ”Multe nebunii mi-au făcut băieții ăștia, mai ales prin deplasări sau cantonamente dar a fost o plăcere să lucrez cu ei”.

SC Rozsdas Service SRL
Petre Cristea, Ghiță Andor și Daniel Pop

Voia bună și glumele plus amintirile, au recreat atmosfera de echipă. Seara s-a încheiat cu zâmbetul pe buze după ce Petre Cristea (conducător al echipei Voința Cheresig), inițiatorul acestei reîntâlniri, a decretat: ”Săptămâna viitoare ne vedem din nou. Facem întâlnirea de 30 de ani și o săptămână”.

Din aceeași categorie