Moscova, demonstrație de forță la Rm. Vâlcea

Diego Sky SRL

Nicio noutate în ultimul timp, pentru handbalul feminin românesc. Când dăm de echipe o luăm pe coajă urât de tot. De pildă SCM Râmnicu Vâlcea a fost învinsă azi (duminică, 24 ianuarie), pe teren propriu, de formaţia CSKA Moscova, scor 34-24 (17-9). Meciul a contat pentru etapa a 12-a din grupa B a Ligii Campionilor. De la gazde s-au remarcat: Elghaoui 7 goluri şi Liscevici 4, în timp ce rusoaicele au marcat la foc continuu, cele mai multe reușite aparținându-i lui Sudakova care a marcat de 7 ori.

În celelalte meciuri ale etapei a 12-a s-au înregistrat rezultatele: Borussia – Podravka 32-31, Gyor ETO – Brest Bretagne 27-27 şi Buducnost – Odense 27-24.

Clasamentul grupei este condus de Gyor ETO, în continuare neînvinsă, cu 18 puncte, urmată de CSKA 17, Brest 16, Odense 13, Buducnost 10, SCM Râmnicu Vâlcea 4, Borussia 4 şi Podravka 2.

SCM mai are de jucat restanţele cu Borussia, din etapele a 6-a şi a 9-a, prima fiind stabilită în 9 februarie, iar a doua încă în dezbaterea EHF, plus disputa cu Podravka, din etapa a 4-a, nici ea programată încă.

În etapa a 13-a, SCM va juca în deplasare, cu Odense, în 7 februarie.

Nu se știe, deocamdată, cum se va disputa competiția în continuare având în vedere numărul mare de jocuri restante.

În grupa A, CSM Bucureşti a căzut pe locul 4 cu 11 puncte.

sursa foto: facebook.com/scm rm valcea

Din aceeași categorie