Marius Popa a pus mâna pe Cupă, cadoul perfect!

Trimite CRED prin SMS la 8844

FCSB a câștigat Cupa României la fotbal după ce a dispus în finala, disputată la Ploiești, de Sepsi Sf. Gheorghe, cu scorul de 1-0. Unicul gol al partidei a fost marcat de Dennis Man, în minutul 65, care a profitat de o gafă monumentală a defensivei lui Sepsi.

Altfel, printre medaliații acestei finale se numără și îndrăgitul fost portar orădean Marius Popa, actualmente antrenor cu portarii la clubul patronat de Gigi Becali. Imediat după joc, Marius a fost felicitat de prietenii apropiați. ”Vă mulțumesc tuturor!”, a răspuns fostul internațional care a adunat, ca jucător, aproape 250 de jocuri în prima ligă din România. Momentul bucuriei l-a împărtășit cu prietenul său, Mihai Pintilii, fostul căpitan al echipei, actualmente antrenor secund.

Este un trofeu important pentru Marius, trofeu pe care l-a pierdut în 2007, pe când juca la Poli Timișoara, într-o finală cu Rapid. Acum nu numai că l-a câștigat dar l-a și fotografiat…

Este și cadoul perfect pentru Marius care va împlini pe 31 iulie, 42 de ani.

În avans îi urăm lui Marius ”La mulți ani” și felicitările tradiționale pentru acest trofeu dar și pentru cariera sa. Un om care n-a păcălit fotbalul niciodată.

Din aceeași categorie