Marea împăcare dintre Radu Bitea și Octavian Șovre!

Aconalex Oradea

 „DOMNUL ȘOVRE OCTAVIAN, în calitate de arbitru international FIFA și DOMNUL BITEA RADU TRAIAN, în calitate de președinte al Asociației Județene de Fotbal Bihor au hotărât să ajungă la o situație privind medierea tuturor disensiunilor.

După mai bine de trei ani de la alegerea în calitate de președinte a domnului Radu Bitea dorim să dăm un EXEMPLU în spiritul fair-play-ului din sportul pe care îl deservim. Sperăm să fim exemple și pentru alte persoane angrenate în lumea sportului și nu numai. Suntem profesioniști în activitatea noastră și considerăm că este cea mai bună soluție pentru noi, pentru sport, pentru activitatea fotbalistică. Astfel de conflicte și neînțelegeri nu pot avea decât consecințe negative în plan sportiv, social ori personal. Considerăm oportună această mediere și avem împreună convingerea că vom continua activitatea profesională cu succes.  „

Acesta este mailul primit azi de întreaga presă de sport. Cu specificația de mai jos:

Notă#    VĂ RUGĂM FRUMOS ( chiar dacă am lăsat textul în word pentru a vă facilita transcrierea ) să NU modificați conținutul comunicatului deoarece face parte dintr-un contract de mediere. Nu avem alte comentarii. Vă mulțumim!

SC Rozsdas Service SRL

Mulțumiri pentru suportul foto oferit de colegii de la Crișana.

Din aceeași categorie