Luceafărul Oradea întâlnește o echipă ”grea”, SCM Zalău

Aconalex Oradea

Baza Sportivă ”Luceafărul” din Sânmartin va fi gazda jocului dintre Luceafărul și SCM Zalău, din etapa a 3-a a Ligi 3. Partida va debuta la ora 17:00. Echipa lui Ciprian Dianu vine după un meci epuizant în Cupa României (7-8 după lovituri de departajare) cu CSC Sânmartin.

Luceafărul Oradea nu a cunoscut victoria după ce a pierdut cu la Dej (0-2 cu Someșul) iar în derby-ul bihorean cu CSC Sânmartin a pierdut 1-2.

SCM Zalău are pretenții, condiții și buget să atace promovarea. La Oardea, cu CAO (1-1) putea câștiga dar putea și pierde, când i-a trecut glonțul pe lângă ureche la penalty-ul ratat de Darus Costea.

În toate cele trei partide oficiale la Dej și dubla cu Sânmartinul, Luceafărul a avut șansa sa. De fiecare dată a scăpat-o printre degete pentru că exprimarea din teren n-a fost rea și nicidecum caracteristică unei echipe fără punct.

Baza sportiva Tineretului

Cu siguranță va fi un meci interesant la Sânmartin, unde Luceafărul vine cu tinerii iar Zalăul cu experiența unor jucători de ligă precum: Onicaș, Istrate, Raul Stanicu, Petra sau moldoveanul Jalbă plus englezul Romaric Logon.

Arbitri: Bodocan Narcis (Cluj) – Tocai Emeric (Alma – Sibiu), Giorgiu Claudiu (Cluj). Observatori: Hotico Ion (Baia Mare) Mierea Florin (Timişoara)

Din aceeași categorie