Sâmbătă, ora 17.00: CAO – Gloria Bistrița

Etapa cu numărul 3 din Liga 3 aduce pe ”Municipal” ca adversară a lui CAO, pe  1. FC Gloria Bistrița. Partida va începe la ora 17:00 și opune două echipe care nu au cunoscut gustul dulce al victoriei în primele două etape. Bistrițenii au cedat la Baia Mare (2-4) și au remizat, acasă, cu Progresul Șomcuta Mare (0-0) în vreme ce CAO, după egalul din runda inaugurală cu SCM Zalău (1-1) a cedat clar la Baia Mare (1-4).

Ne așteaptă un joc destul de greu, cu o echipă experimentată față de a noastră, dar sunt încrezător că vom face un meci bun. La jocul cu Bistrița cred că lipsa de experiență nu se va vedea deoarece ne-am pregătit bine, iar băieții sunt foarte dornici să câștige primul joc de Liga a 3-a.” – a declarat Florin Farcaș pentru site-il oficial al celor de la CAO.

La bistrițeni regăsim nume importante care au trecut prin Liga 1: Călin Albuț, Adrian Nalați, Andrei Enescu, Ovidiu Stoianof sau Marius Curtuiuș plus președintele Ioan Horoba.

Echipele probabile:

CAO: Verdeș – Copil, Mintaș, Stan, Ioviță – Letan, Ardelean – Roșu, Blăgea, Lezeu – Hosu.

Gloria: Albuț – Milandru, Patca, Meșter, Trifan – Bococi, Nalați, Libong, Allasan – Sulici, Curtuiuș.

Arbitri: Claudiu Ștef (Târgu Mureș) – Ioan Humiță (Armeniș) și Cristian Mureșan (Cavnic). Observatori: Ioan Papp (Carei) și Silviu Mocanu (Arad).

sursa foto: caoradea.ro

Din aceeași categorie