”Bătrâneii” Bistriței au făcut diferența în meciul cu CAO; Rezultatul e nedrept

Aconalex Oradea

Nedrept rezultatul final al partidei de pe ”Municipalul” orădean dintre CAO și 1FC Gloria Bistrița: 2-3. Bistrițenii au avut patru șuturi pe poartă și au marcat de trei ori! Însă regulamentul nu interzice asta iar veteranii Adrian Nalați (37 de ani), Ovidiu Stoianoff (35 de ani), alături de portarul Călin Albuț (39 de ani) au făcut diferența.

Două ocazii mari pentru CAO în primele 10 minute. Hosu a centrat tare în fața porții Dobrescu fiind la un metru de gol după care același Dobrescu a șutat pe scurt însă veteranul Albuț a respins în corner. Verdeș a fost deranjat abia în minutul 28 la un șut anemic al lui Stoinoff. O primă repriză în care CAO a dominat clar. Nebunia era programată pentru partea secundă.

La două minute după reluare Stoianoff obține o lovitură liberă din lateral dreapta. Execută Nalați în mijlocul careului iar Stoianoff deviază cu capul în plasa porții lui Verdeș (0-1). Nu trec nici trei minute și Nalați execută senzațional o lovitură liberă de la 30 de metri, central, mingea lovește stâlpul din stânga lui Verdeș și intră in poartă (0-2). După un debut slab de repriză orădenii dezvoltă o acțiune central, mingea ajunge, pe respingere, la Raul Ardelean care, de la 16 metri o expediază sub bara porții lui Albuț (1-2). Minutul 83 aduce egalarea! O fază prelungită de atac în careul oaspeților, Albuț se opune însă Lezeu se întinde și trimite mingea în poartă din patru metri (2-2). Cât ghinion să ai? Bistrița împinge un atac în ultimele secunde Același Adrian Nalați execută o lovitură liberă de la mare distanță. Mingea trece prin fața jucătorilor, îl păcălește pe Verdeș și intră în poartă în colțul lung (2-3) Eficientă maximă a Gloriei, trei șuturi, trei goluri!

*Două faze discutabile; la 2-2 un penalty evident pentru Oradea și tot la 2-2, un roșu transformat în galben la un fault al portarului Verdeș în afara careului.

SC Rozsdas Service SRL

CASETA TEHNICĂ

CAO – Gloria Bistrița 2-3 (0-0)

Au marcat: Raul Ardelean 61, Alex Lezeu 83/Stoianoff 47, Nalați 49, 90+4

CAO: Verdeș- Copil, Mintaș (81 Adrian Lazăr), Stan, Ioviță – Letan, Ardelean – Hosu, Blăgea (90+2 Panti), Roșu – Dobrescu (72 Lezeu). Antrenori: Florin Farcas, Dorin Mihut

Gloria: Albuț – Milandru (85 Bălan), Meșter, Patca, Vărărean, Trifan – Nalați, Georgiță (72 Libong), Sulici – Curtuiuș (67 Alassan), Stoianoff. Dănuț Matei, Dorel Zegrean.

Arbitri: Claudiu Ștef (Tg. Mureș) – Ioan Humiță (Caraș Severin), Cristian Mureșan ( Cavnic). Observatori: Ioan Papp (Carei) și Silviu Mocanu (Arad).

Din aceeași categorie