Lotus Băile Felix a remizat la Satu Mare după ce a condus în două rânduri

Doneaza sange pregatit, informat si fara batai de cap!

Lotus Băile Felix s-a întors doar cu un punct de pe terenul codașei CSM Satu Mare deși echipa antrenată de Gheorghe Ghiț a condus de două ori. După șase victorii consecutive Lotus obține primul egal din actuala stagiune.

Lotus a dominat copios primele 15 minute când băieții lui Ghiț au trimis semnale spre poarta lui Anca prin Ban, Făgărășanu și Codoban plus o suită de cinci cornere. Beke a avut prima intervenție abia în minutul 26 când a scos în corner o lovitură liberă de la 25 de metri executată pe jos de Zsiga. Au urmat două cornere periculoase la poarta bihorenilor. Minutul 30 a adus o șansă uriașă după ce Ban a scăpat în stânga și a pasat ideal, în centru, pentru Făgărășanu care din 10 metri a șutat într-un fundaș. La câteva secunde distanță tot Făgărășanu a șutat spre colțul lung dar mingea a lovit bara porții lui Anca. În fine, golul a căzut în minutul 34. O minge în adâncime este urmărită eficient de Vlad Costea care le-a furat efectiv mingea lui Anca și Nieki după care a înscris în poarta goală: 0-1. Făgărășanu a avut ultimul cuvânt al primei reprize, cu un șut pe mijloc, reținut de Anca Trip. Bihorenii au avut prima șansă uriașă a părții secunde în minutul 57 când Codoban a scăpat singur cu Anca Trip, a trimis o scăriță, peste portar dar și peste poartă. De nicăieri a venit un atac susținut în banda dreaptă de gazde, o centrare pe bara unu și o deviere excelentă a lui Zamfir, cu capul, în colțul lung al porții lui Beke: 1-1. Lotus n-a acuzat șocul prea mult iar la un atac faza a doua purtat de Făgărășanu, vârful a centrat din dreapta pentru Vlad Costea care a deviat din șapte metri pe sub portarul Anca: 1-2. Beke a fost atent la lovitura liberă executată de noul intrat Brata. S-a făcut 2-2 în minutul 84 când la un atac rapid Zamfir a egalat după o centrare în gura porții. Ultimele minute au reprezentat o dominare cvasitotală a bihorenilor dar fără efect pe tabelă.

CASETA TEHNICĂ

CSM Satu Mare – Lotus Băile Felix 2-2 (0-1)

Au marcat: Zamfir 64, 84/ Vlad Costea 34, 70

SATU MARE: Anca TripM. Nieki, Vădan, Mureșan, Ștajici – Barth, Ed. Dobrai (46 Pașca), Zsiga (75 Brata). Zamfir – Cadar (59 Moldovan), Ziman. Antrenori: Zoltan Ritli și Tiberiu Csik (75 Tincău)

LOTUS: Beke – Fl. Pop, Paublustig, Oros, Arsene – Costea (77 Andraș), Adi Popa, Mădălin Popa, Ionuț Ban – Codoban – Făgărășanu. Antrenor: Gheorghe Ghiț.

Arbitri: Dan Dreve (Cluj) – Marius Bălan (Dej); Robert Mereș (Cluj)

Observatori: Cristian China și Traian Marchiș (ambii din Baia Mare)

SURSA FOTO: https://www.facebook.com/CSMinaurFotbal

Din aceeași categorie