CA Oradea pierde duelul cu Minaur la ultima fază, cu un gol de la aproape 40 de metri

Trimite CRED prin SMS la 8844

CA Oradea – Minaur Baia Mare a fost capul de afiș al etapei a 8-a din Liga a III-a, seria 10. A fost mult ghinion pentru orădeni care au încasat câte un gol la ultimele faze ale celor două reprize. Dubla lui Letan, realizată de la 11 metri, n-a mai contat pentru că Minaur a învins la Oradea cu 3-2.

O jumătate de oră de joc bun, de ambele părți au etalat CAO și Minaur, un joc tactic, cu multe încercări și mult studiu astfel că fazele fixe deveneau decisive la astfel de exprimări. Ei bine, Letan a deschis scorul în derbyul etapei transformând o lovitură de la 11 metri obținută după un fault asupra decarului Chitaș. Ghinionul a lovit echipa orădeană la ultima fază a primei reprize, tot dintr-o fază fixă. Sergiu Ciocan a executat o lovitură liberă iar mingea a deviat din zid și l-a păcălit pe Barabas iar la cabine s-a intrat la egalitate: 1-1.

La nouă minute de la reluare, un alt penalty dictat de  timișoreanul George Roman. De data aceasta pentru Minaur iar specialistul fazelor fixe, Sergiu Ciocan și-a adus echipa în avantaj după ce l-a învins pe Barabas de la punctul cu var: 1-2, scor la care Minaur putea închide practic meciul. Se părea că Zeița Fortuna și-a întors privirile spre Oradea când Simion, singur, la 2 metri de poarta goală, a trimis din alunecare în bara exterioară! Și ratarea ”s-a întors” pentru că la puțin timp distanță de monumentala ocazie ratată de maramureșeni, Gheorghiță a fost faultat în careul lui Minaur iar căpitanul Cosmin Letan a înscris cu siguranță restabilind egalitatea: 2-2!  

S-au arătat minutele de prelungiri. Și au venit ultimele secunde când aflat aproape la 40 de metri de poarta orădeană, ușor lateral stânga, Donca și-a luat inima-n dinți și a șutat spre vinclul din dreapta lui Barabas, surprinzându-l ușor ieșit. Așa au marcat băimărenii golul victoriei la ultima atingere de balonul pentru că meciul nu s-a mai reluat după reușita de trei puncte a decarului de la Minaur.

CASETA TEHNICĂ

CA Oradea – Minaur Baia Mare 2-3 (1-1)

Au marcat: Letan 33 pen, 75 pen/Sergiu Ciocan 45, 54pen, Donca 90+3

CAO: Barabaș – Urbanowski (45 Copil), Letan, Stan, Ioviță – Gunie (77 Marina), Cherman, – Cârjan (55 Ardelean), Chitaș, Gheorghiță (55 Lezeu)– Hosu (77 Porumb). Antrenor: Florin Farcaș.

Minaur: Gudea – Oiță, Lazar, Simion, Potcoavă (45 Dunca) – Donca, Rus (65 Giurgiu), Sg. Ciocan, Matei – Văsălie (75 Paul Nistor)– Batchabi (75 Ciprin Stanicu). Antrenor: Ciprian Danciu.

Arbitri: George Roman (Timișoara) – Călin Cimponeru (Lugoj); Patrik Sandu (Timișoara). Observatori: Leo Moga (Zalău) și Constantin Por (Satu Mare).

Din aceeași categorie