LIGA 5: AS Vadu Crișului și-a asigurat titlul; Petre Cristea, fost junior la FC Bihor, a evoluat la 50 de ani!

Doneaza sange pregatit, informat si fara batai de cap!

AS Vadu Crișului și-a asigurat titlul de campioană în Liga 5, Seria Nord, în urma succesului din dificila deplasare de la Cheresig. Echipa din Vad (29 de puncte) n-a pierdut niciun meci în acest sezon și are șase puncte peste a doua clasată, Minerul Șuncuiuș, echipă care a pierdut la Cheresig.

Voința, pregătită de profesorul Ionuț Cheregi a oferit o replică aprigă liderului. A fost un meci ”tare” în care și-a făcut apariția pe teren, la 50 de ani, fostul junior al lui FC Bihor, Petre Cristea (grupa ”72” a lui Ioan Serac). Acesta chiar a oferit o pasă ideală de gol, o ”filtrantă”, nefructificată.

Echilibrul numeric s-a rupt în minutul 74 când Silaghi a comis un fault pe cât de inutil pe atât de dur și a fost eliminat direct. Rămasă în zece echipa gazdă și-a format o redută în fața porții lui Ardelean dar oaspeții au găsit drumul spre gol și spre titlu în minutul 84 când Cosmin Negel a marcat unicul gol al partidei.

AS Vadul Crișului s-a dovedit, de departe, cea mai bună echipă din serie.

Voința Cheresig a păcătuit prin faptul că a alternat meciurile foarte bune cu cele mai puțin reușite.

CASETA TEHNICĂ

Voința Cheresig – AS Vadu Crișului 0-1 (0-0)

A marcat: Negel 84

Cheresig: Ardelean – Dărăban, Căliman, M. Cristea, Silaghi, Costa, Suciu, Abrudan, Durgheu, Banfi, Bragya.

Vadu Crișului: Geczi – A. Kiss, Tribulig, M. Kiss, Seghedi, Hașaș, Negel, Lontiș, Puriș, Sebeștean, Gavriluț

Arbitri: Raul Bălăiban – Adina Moza, George Derban

Eliminat Florin Silaghi 74

Despre arbitri numai de bine, de această dată. Profesorul Raul Bălăiban, fostul jucător al lui CAO și actual antrenor de ligă secundă în fotbalul feminin, a dus bine meciul iar cartonașul roșu a fost corect acordat. Asistenta Adina Moza este pe lista arbitrilor de Liga 3 iar prestația a fost excelentă, la fel ca a debutantului George Derban al cărui tată a fost arbitru divizionar.

Din aceeași categorie