LIGA 5: Vulturul Dobrești câștigă Seria Sud după victoria de la Nojorid, echipă la care a evoluat și vicele Cristi Tripa!

Trimite CRED prin SMS la 8844

Inter Nojorid a primit vizita liderului din Liga 5 Seria Sud, Vulturul Dobrești. În criză de efectiv gruparea din Nojorid a apelat până și la viceprimarul comunei, Cristian Tripa care a evoluat tot meciul pe postul de vârf de atac.

După o ratare monumentală a viceprimarului Tripa și o pasă ideală de gol, Inter a deschis scorul prin Narcis Tudor în minutul 36 iar la cabine s-a intrat cu scorul de 1-0. După reluare vulturii din Dobrești au mai avut ceva probleme vreme de vreo 20 de minute după care a început ”zborul” spre titlu. Cosmin Ciurar a reușit o performanță extrem de greu de egalat. A marcat de două ori într-un singur minut! Respectiv minutul 64 iar de la 1-0 s-a făcut 1-2 în 60 de secunde. Apoi a fost rândul lui Sebi Gliția să reușească o dublă (minutele 70 și 83) pentru ca cireașa de pe vârful tortului să fie pusă de Bogdan Florea care a stabilit scorul final: 1-5, în ultimul minut de joc.

Cu o etapă înainte de finalul campionatului Vulturul Dobrești este campioana Seriei Sud din Liga 5 – 33 de puncte cu patru puncte mai mult decât ocupanta locului secund Unirea Roșia (29 de puncte) care nu a reușit decât o remiză în deplasarea de la Buntești.

CASETA TEHNICĂ

Inter Nojorid – Vulturul Dobrești 1-5 (1-0)

Au marcat: Tudor 36/Ciurar 64, 64, Gliția 70, 83, Florea 90

Inter: Doboș – Dobai, Pintea, Copos, Antal, Sabău, Crișan, Ionoi, Marincean, Tripa, Tudor,

VulturuL. Lazar – Sebi Gliția, Bălășoiu, Dume, Ciurar, Berindei, Onița, Geroge Gliția, Jurcuț, Șimon. Sînza.

Arbitri: Andrei Pirtea – Răzvan Necșoiu, Armin Cheregi

Din aceeași categorie