Meci de caritate, lângă legendarul Twickenham, pentru un rugbyst orădean diagnosticat cu o boală gravă

Doneaza sange pregatit, informat si fara batai de cap!

Ioan Tăut a evoluat, timp de peste un deceniu, la echipa de rugby, de primă ligă CSU UAMT Oradea. Jucător de linia a doua, ”Iani” s-a transferat apoi în Italia, unde s-a stabilit definitiv, la Aosta Stade Valdotain, unde și-a încheiat cariera.

 

Din nefericire fostul rugbist, acum în vârstă de 58 de ani, se confruntă cu grave probleme de sănătate. Doi jucători englezi, foști colegi cu Ioan Tăut la echipa italiană, au organizat un meci de caritate care se va desfășura sâmbătă, 14 mai, pe un teren de lângă legendarul complex Twickenham Stadium.

 

Fost coleg cu Tăut, în toți anii petrecuți de acesta la Oradea, Titi Frenț a declarat: ”Regret nespus momentele prin care trece Iani. Îi doresc însănătoșire grabnică și să fie la fel de puternic cum a fost și pe teren. Mi-aș fi dorit să joc în acest meci însă nu e cu putință din cauza îndatoririlor de serviciu”. În schimb va fi pe teren un jucător orădean, fostul internațional Robert Szvercsak care va îmbrăca tricoul ”Buldogilor”.

Așadar, sâmbătă, pe Richmond Athletic Ground, se va desfășura acest meci de caritate, însemnând strângere de fonduri pentru legendarul jucător orădean. Pe această cale îi dorim lui Iani tot binele din lume.

Din aceeași categorie