Lacrimile fostului selecționer Gigi Ionescu

Aflat în străinătate, la copii și nepoți, legendarul antrenor din anii 80 ai echipei Constructorul Oradea, Gigi Ionescu, a fost marcat de dispariția, prematură, a fostului său elev, pivotul Doru Drăgan. Printre lacrimi, Gigi Ionescu a spus: ”Ce mi-ai făcut puștiule, păi pleci tu înaintea mea? Dorule, copile, nu pot să cred”.

Fostul selecționer a continuat: ”Mă lupt cu viața și mai dau de necazuri din astea. Măi băieți, am înnebunit. N-am știut că am atâtea lacrimi. Mi-a murit un copil. Dacă e să fiu bucuros de ceva e că l-am sunat de Paște. A fost atât de mulțumit încât mi-a spus că mă iubește. Că mi-am amintit de el. I-am spus: <Am petrecut cu tine clipe atât de frumoase. Tu nu ai fost pe teren un jucător ci un luptător. Dar în afara terenului ai fost un om deosebit, un caracter deosebit, așa cum au fost majoritatea colegilor tăi”.

Gigi Ionescu este nedumerit total de faptul că nimeni n-a sesizat că este un om în agonie: ”Trăim în secolul 21. Era într-un parc din Oradea nu în pădure. Cum se poate să nu vadă nimeni? Poate dacă se intervenea imediat avea o șansă. Nu înțeleg cum se poate să plece așa repede un băiat atât de deosebit”.

sursa foto: adevarul.ro

Din aceeași categorie