Italia! Te-ai păcălit… Italienii au vândut toate biletele pentru meciul cu România absolut degeaba

Doneaza sange pregatit, informat si fara batai de cap!

Italia s-a pregătit asiduu pentru prima fază preliminară din calificările la Mondialul de handbal masculin din Egipt 2021. A luat organizarea turneului la Benevento. După calculele lor italienii ar fi urmat să joace meciul decisiv cu România. Astfel, pentru meciul cu România, programat duminică, s-a anunțat că au fost vândute toate biletele! Italienii pregăteau o atmosferă incendiară tricolorilor în ceea ce ar fi trebuit să fie meciul de tot sau nimic. Dar Italia n-a bătut pe nimeni așa că totul este absolut degeaba pentru că România s-a calificat în faza următoare indiferent de rezultatul ultimului meci.

Italia a început prost. A făcut un egal cu Kosovo în primul meci pentru ca azi să o comită grav, fiind învinsă de Georgia cu 28-25! Cum România a învins vineri Georgia cu 29-24 iar azi a trecut de Kosovo cu 32-21, tricolorii au 4 puncte și s-au calificat în faza următoare a competiției.

Acuma chiar degeaba nu s-au vândut biletele pentru că spectatorii vor avea șansa să vadă câștigătoarea grupei dar meciul este unul fără miză.

Etapa 1: România – Georgia 28-24 și Italia – Kosovo 26-26

Doneaza sange pregatit, informat si fara batai de cap!

Etapa 2: România – Kosovo 32-21 și Italia – Goergia 25-28

Etapa 3 (duminică): Kosovo – Georgia și Italia – România

1 ROMÂNIA 4 pct (61-45)

2. Georgia 2 pct (52-54)

2 Italia 1 pct (51-54)

2 Kosovo 1 pct (47-58)

sursa foto: http://www.figh.it

Din aceeași categorie