Holt&Co duc CSM CSU Oradea la un singur meci de Final Four-ul FIBA Europe Cup!

Doneaza sange pregatit, informat si fara batai de cap!

Campioana României în exercițiu, CSM CSU Oradea a dispus, în această seară, la Arena Antonio Alexe, de echipa BC Dnipro, scor: 78-72 (18-19, 20-16, 20-15, 20-22). În urma acestui succes, orădenii s-au calificat în sferturile de finală ale FIBA Europe Cup. Joi, tot la Oradea, CSM CSU va întâlni pe Reggio Emilia (azi, în optimi, 65-61 cu CSU Sibiu), pentru un loc în FINAL FOUR, programat în perioada 23-25 aprilie.

CSM Oradea și Dnipro au jucat în primele 20 de minute, de la egal la egal, cu ambele echipe la conducere. Stanislav Tymofeyenko respectiv Stephen Holt au fost oamenii ”în mână” în primele două sferturi. Ucrainienii au avut 24-20 însă orădenii au revenit până la pauza mare și au avut un final mai bun. Un coș de 3 al lui Holt și liberele transformate de Markovici au închis prima parte cu scorul de 38-35.

Orădenii au avut, după reluare 5 minute fabuloase, superlative pentru Markovici și Watson care au dus scorul la 53-43 pentru ca trupa lui Achim să joace din ce în ce mai bine și să intre în ultimul sfert cu un avantaj destul de consistent: 58-50. Jocul excelent a lui Holt cu aruncări de la distanță au mărit diferența la 12 puncte: 64-52. Holt (a încheiat jocul cu 22 de puncte marcate) și Markovici au continuat să scuture plasa iar victoria a venit normal în ciuda unui forcing de final al grupării din Ucraina. 78-72 iar joi, la Oradea se va juca CSM CSU – Reggio Emilia, miza fiind un loc în FINAL FOUR.

sursa foto: https://www.fiba.basketball.com

Din aceeași categorie