Foresta Tileagd vrea cupa!

Trimite CRED prin SMS la 8844

Foresta Tileagd, printre puținele echipe care și-au manifestat disponibilitatea în vederea reluării competițiilor, în ciuda pandemiei, dorește să-și treacă în palmares Cupa României, faza județului Bihor. În finala programată duminică, la Salonta, de la ora 17:30, Foresta va întâlni o altă echipă în ascensiune, Victoria Avram Iancu. Băieții antrenați de Ovi Morna s-au pregătit la baza proprie de la Tileagd, o bază care arată excepțional de la o zi la alta. Asta și grație lucrărilor efectuate de Primăria Tielagd. Primarul Adrian Codrean și-a anunțat prezența la finala de la Salonta. ”Sunt alătui de băieți. Sper să aducă trofeul la Tileagd”, a spus edilul care ne-a asigurat că lucrările la stadionul din Tileagd vor continua. ”Încă nu e gata! Mai avem de lucru”. Terenul de joc, cu nocturnă, arată bine, sinteticul e la parametri optimi, au fost montate tribunele iar parcul a fost pavat.

FORESTA TILEAGD; LOTUL DE JUCĂTORI

Edward Ruska, Gabi Luca, Raynold Papp – Silviu Ciocan, Gergo Karacsony, Claudiu Copil, Cristi Fitero, Claudiu Popa, Teo Cheregi, Bogdan Iova, Laviniu Balog, Matei Ban, Emil Bala, Laviniu Dărăban, Emanuel Filip, Vlad Naghi, Sorin Ban, Sorin Ungur, Raul Bălăiban, Sebi Popa, Adrian Popa, Florian Marc, Vlad Daina și antrenorul jucător Ovidiu Morna.

La ultimul antrenament înaintea finalei de duminică jucătorii Forestei au exersat câteva scheme de ordin tactic. ”Ne-am uitat în vitrina cu trofee. E cam goală. Avem nevoie de acest trofeu. Ni-l dorim, am muncit pentru el”, a spus Ovidiu Morna.

Sebastian Popa, finanțator al clubului dar și președinte – jucător s-a arătat optimist înaintea jocului. ”Am încercat să asigurăm jucătorilor toate condițiile pe care ni le putem permite. Foresta a fost gata să reia competițiile în orice moment. Ne-am pregătit conform cerințelor impuse de pandemie. Ajunsesem la un acord cu jucătorii privind costul testelor, totul doar pentru a juca. Acum avem un trofeu în joc. Pentru asta ne-am pregătit. A funcționat bine acest triumvirat între admiinistrația comunei, conducerea clubului și jucători”, a declarat Sebi Popa. Acesta a mai adăugat că totuși, fotbalul e pe locul doi. ”Familiile și locurile de muncă sunt pe primul loc iar noi suntem o familie”.

Din aceeași categorie