Victoria Avram Iancu e pregătită de finală!

Doneaza sange pregatit, informat si fara batai de cap!

O surpriză plăcută este Victoria Avram Iancu, o echipă care revine în prim planul fotbalului bihorean. Victoria a ajuns în finala Cupei României la fotbal, faza județeană. În ultimul act Victoria va întâlni Foresta Tileagd. Finala este programată la Salonta, duminică, de la ora 17:30. Băieții din Avram Iancu sunt puși pe fapte mari în acest sezon. Terenul de joc, unde s-au și pregătit, arată foarte bine iar Cupa României este un trofeu câștigat ultima dată în urmă cu vreo 15 ani.

VICTORIA AVRAM IANCU; LOTUL DE JUCĂTORI

Portari: Gurguta Flavius, Sumutiu Ovidiu.

Fundasi: Gale Florin, Cures Andrei, Chise Ionuț, Stanciu Bogdan, Herman Gheorghe, Szabo Bogdan, Mânz Ionuț, Sabau Nicolae.

Mijlocasi: Costea Alin(căpitan), Memetea Alexandru, Ples Gabriel, Kocsis Felix, Buzgau Florin Sabau Ionuț, Benea Florin, Ciotea Giulio.

Atacanti: Avram Mădălin, Lobont Alexandru, Chise Cătălin

Antrenori: Cuciula Cristian (principal) și Benea Florin (secund)

Manager: Ionuț Gale

Președinte: Viorel Ionescu; Vicepreședinte: Gheorghe Morar

VOR TROFEUL!

”Știm că întâlnim un adversar valoros cu un lot foarte bun și pregătit. Este o finală și ne dorim o presatație cât mai bună. Trofeul va fi acolo. Vom lupta pentru el”, a spus antrenorul Cristian Cuciula. La ultimele antrenamente jucătorii au exersat diverese partituri tactice specifice.

Managerul echipei, Ionuț Gale este optimist înaintea finalei. ”Echipa s-a pregătit pentru acest meci. A avut prestații dătătoare de speranțe în jocurile din ultima perioadă. Într-o finală orice este posibil”, a spus Ionuț.

Atmosfera în cadrul lotului este excelentă. Astfel că există toate premisele unui joc pe măsură în finala de duminică. Mare iubitor de sport și în special fotbal, primarul comunei Avram Iancu, Dan Chirila, și-a anunțat prezența la meci. ”Comunitatea susține această echipă care a ajuns să joace pentru unul dintre cele două trofee din fotbalul bihorean. Suntem alături de băieții noștri și le dorim mult succes! Am să fiu pe stadion să-i încurajez”, a spus edilul din Avram Iancu.

Din aceeași categorie