E momentul schimbului pentru Marius Popa, preferatul lui Gigi Becali!

Patiseria Rustic Salonta

Categoric, Marius Popa este un talisman pentru Gigi Becali care-l consideră pe fostul goalkeeper orădean, cel mai bun antrenor cu portarii din România. De altfel Gigi Becali a și anunțat că nu va renunța la Marius Popa chiar dacă asta va duce și chiar a dus, la ruperea unei posibile înțelegeri cu Șumudică.

Dar a venit momentul schimbului pentru Marius Popa care s-a a aflat azi la antrenamentul unei grupe de juniori a LPS Bihorul. În poarta echipei antrenate de Lucian Stance se afla un puști robust, cu fizic impresionant, Până aici nimic spectaculos. Doar că puștiul din poartă, care a primit mănușile de la Marius Popa, este mai înalt decât fostul component al lotului de l EURO 2008, are doar 14 ani și se numește Matei Popa!. Nimeni altul decât fiul lui Marius!

Matei a și apărat în fața unui stadion plin la Oradea, la evenimentul ”Uniți pentru Mihai” când i-a luat locul în poartă lui Marius și a parat apoi șuturile lui Ianis Hagi și Nicolas Popescu.

”Sunt în câteva zile de vacanță. Am venit cu mare avânt la teren, la antrenament, dar m-a cam copleșit soarele și mi s-a cam tăiat avântul”, a spus, cu umorul caracteristic, Marius Popa. Cât despre fiul său, Matei, Marius a precizat: ”Ei… e la început de carieră. E drept, e născut 2007 și mai are mult de muncit, dar are fizic, are calități, e curajos. Să vedem. Repet, mai e drum lung, foarte lung”. Marius Popa debuta la seniorii lui FC Bihor la numai 16 ani. Matei are 14.

Doneaza sange pregatit, informat si fara batai de cap!

Ei bine, Marius Popa trebuie să privească în spate, spre cariera sa excelentă și să înțeleagă… că a venit schimbul! Bate la poartă, nu alta.

Din aceeași categorie