După trei victorii externe CAO continuă cu succes ”intern” în fața Someșului Dej

CAO a obținut a patra victorie succesivă în Liga 3 iar zestrea de puncte adunată propulsează echipa antrenată de Florin Farcaș și Dorin Mihuț pe podiumul seriei, la bătălie pentru șefia ierarhiei. În cadrul etapei a 12-a CAO a trecut de revelația sezonului, Someșul Dej cu scorul de 2-0 după un meci aprig disputat.

Vasile Chitaș poate fi considerat omul meciului deși n-a marcat a contribuit decisiv la ambele goluri marcate de CA Oradea. În debutul jocului Chitaș a fost faultat în careu și a scos penalty-ul transformat de ”specialistul” Cosmin Letan, căpitanul echipei. Someșul n-a acuzat șocul a ieșit la joc, a pasat mult și bine dar contrele orădenilor puteau stabili o diferență mai mare însă Hosu a ratat de trei ori în situații de unu la unu cu portarul. Situația echipei oaspete a fost îngreunată de eliminarea pentru cumul de cartonașe galbene a francezului Stephane Ferhaoui, cu un sfert de oră înainte de final. Florin Farcaș a fost inspirat și l schimbări. Una dintre ele a dat roade pe tabelă, respectiv introducerea lui Raul Ardelean. Însă tot Chitaș a fost ”la butoane”. În minutul 85 decarul orădenilor a fentat scurt după care a verticalizat printre doi fundași iar Raul Ardelean a finalizat cu gol după un șut în colțul lung (2-0).

”Am întâlnit un adversar bun, dar și noi amă făcut un joc pe măsură. Ne-am organizat foarte bine. Felicit jucătorii pentru dăruire și pentru realizări. Este doar rezultatul e muncii, Și nu mă refer doar la acest rezultat ci la precedentele trei victorii, toate în deplasare. Nu este deloc ușor să joci trei meciuri externe și să le câștigi pe toate. Suntem pe un trend ascendent și sperăm să ne menținem cât mai mult la acest nivel”, a spus Florin Farcaș la finalul întâlnirii.  

CASETA TEHNICĂ

CA Oradea – Someșul Dej 2-0 (1-0)

Au marcat: Cosmin Letan 13pen, Raul Ardelean 85

CAO: Barabas – Cr. Copil (88 Mark Kovacs), Letan, Stan, Ioviță – Cherman, Cârjan (61 Ardelean) – Gunie, Chitaș (88 Lezeu), Gheorghiță (61 Roșu) – Hosu (90 Porumb). Antrenori: Florin Farcaș, Dorin Mihuț, Vlad Ghețe.

Someșul: Dorin Farcaș – Maxin, Ionescu, Negru, Mureșan – Suciu, Ciurcui, Raul Cristea, Dobrea – Visic, Ferhaoui. Antrenor: Dănuț Șomcherechi.

Arbitri: Raul Ștef (Tg. Mureș) – Cosmin Bojan (Tg. Mureș), Răzvan Soponar (Baia Mare)

Observatori: Dragoș Bumb și Sergiu Neichi (ambii din Baia Mare)

Din aceeași categorie