Lotus câștigă duelul cu vecinii de peste gard

Doneaza sange pregatit, informat si fara batai de cap!

În ciuda absențelor Lotus Băile Felix s-a impus în fața echipei de copii de la Luceafărul și rămâne în luptă pentru șefia clasamentului Seriei 10 din Liga 3. Lotus s-a impus în fața vecinilor cu 4-0

Lotus s-a prezentat la acest joc fără șase titulari: Beke (rezervă), Paublusztig (rezervă), Cristi Oros (menajat), Vlad Costea (accidentat), Ionuț Ban (suspendat), Făgărășanu (accidentat). De partea cealaltă Luceafărul a prezentat un prim ”prim” 11 cu nouă jucători născuți maxim 2001. Printre ei Răzvan Tirla, doar 16 ani.

Partida a început practic de la 1-0. În minutul 2 Adi Popa a șutat de la 25 de metri, mingea a fost respinsă de Cristea de la rădăcina barei, căpitanul lui Lotus, Mădălin Popa a urmărit și a trimis în colțul lung (1-0). Lotus a dominat clar jocul, a avut peste 10 cornere în prima repriză, Nogo, Pintea sau Codoban au ratat șanse importante iar oaspeții puteau obține mai mult la două contre în care au dus mingea până în careul mic al lui Dombradi.

Gazdele au început bine partea secundă dar lobul lui Tutuță s-a dus la o palmă peste transversală. Oaspeții au avut o șansă uriașă la o minge pe care Toderici o putea trimite din prima din opt metri dar preluarea a fost prea largă. Și a venit minutl 52, cel al desprinderii, Florin Pop a demarat în banda dreaptă a centrat perfect pentru Codoban care a reluat din șase metru, central și a înscris cu toată opoziția portarului Victor Cristea (2-0). Copii Luceafărului au cedat iar golul trei a venit în minutul 62 când Cătălin Tutuță a marcat la un atac supra-numeric al Lotusului (3-0). Adi Popa s-a lipit și el la gol, cu o execuție frumoasă după un clasic un-doi (4-0) iar la poarta cealaltă Dombradi a fost salvat de bară la șutul lui Pădurean.

Revedere după 22 de ani

În 1999 Tavi Șovre oficia primul său joc în Liga 2. Iar central era… Ioan Hotico. Șovre și Hotico s-au reîntâlnit la acest meci la care oficialul băimărean a fost observator.

Minge a ajuns în oala cu ceai!

Fază incredibilă petrecută în minutul doi al părții secunde. O minge degajată in extremis de un fundaș al oaspeților a trecut de gard și a intrat în vestiarul de protocol, oprindu-se direct în… oala cu ceai fierbinte!

Leite a venit să-și vadă colegii și a confirmat plecarea în Thailanda

”Vini” Leite pleacă spre Thailanda!

Atacantul adus de Lotus de la Luceafărul Vinicius Leite a primit acceptul clubului din Sânmartin de a se transfera în prima ligă din Thailanda. Acesta va juca la o echipă din fruntea clasamentului, Chonburi.

CASETA TEHNICĂ

Lotus Băile Felix – Luceafărul Oradea 4-0 (1-0)

Au marcat: Mădălin Popa 2, Codoban 52, Cătălin Tutuță 62, Adi Popa 81/

LOTUS: Dombradi – Andraș, Nogo, Pintea, Arsene (71 Habakuk) – Adi Popa, Mădălin Popa (82 Paublusztig) – Fl. Pop, Tutuță (71 Lupșe), Blăgea (71 Noah Farcaș) – Codoban. Antrenor: Gheorghe Ghiț.

LUCEAFĂRUL: Cristea – Ștef, Borma, Laza (73 Coțolan), Banienschi – Sfârlea (85 Negruțiu), Vitalis (46 Goilean), Toderici, Răzvan Tirla (71  Pădurean)– Jurcuț (71 Cristian Țârlea), Lasconi. Antrenor: Dorin Mudura.

Arbitri: Adina Popa (Satu Mare) – Sebastian Pantea, Andreea Șușcă (ambii din Arad).

Observatori: Iosif Chirilă (Alba Iulia) și Ioan Hotico (Baia Mare).

Din aceeași categorie