Colaborare pe ”semicerc” între HCM Oradea și DVSC; Selecție pentru handbalistele junioare

Handbal Club Municipal Oradea (președinte Pavel Mercea) și Debreceni Vasutas Sportclub (președinte Abrok Zsolt) organizează în 1 iunie 2021, ora 10:00, la Arena Antonio Alexe, o acțiune de selecție pentru Academia de handbal care va funcționa la Oradea. Sunt așteptate junioare cu vârsta între 12 și 19 ani, cu echipament de joc propriu. La sală vor efectua test rapid Covid-19 și vor primi un pachet cu mâncare și apă.

Jucătoarele selecționate vor evolua pe grupe de vârstă la Academia HCM Oradea – Debreceni VSC, care va funcționa în Oradea. Informații suplimentare la 0751/654.412 și 0751/337.886.

De selecționarea jucătoarelor și de pregătirea acestora se vor ocupa doi foști jucători, actualmente antrenori: Cipriana Petric și Devid Munea.

”Avem în vedere formarea a patru grupe de performanță, două la junioare III și câte una la junioare I respectiv junioare II”, a precizat Pavel Mercea, președintele HCM Oradea, care va fi invitat, în această seară, la emisiunea ”Realitatea Sportivă” de la TTV de la ora 20:45.

Din aceeași categorie