MINIFOTBAL: AEK Oradea și Glissando Timișoara se pregătesc de Supercupa României

Trimite CRED prin SMS la 8844

Campioanele Bihorului și Timișului la minifotbal: AEK Oradea și Glissando Timișoara au început pregătirile pentru Supercupa României, competiție programată la Oradea, în perioada 4-6 iunie. Timișorenii s-au aflat în pregătire, la Oradea, la finele săptămânii trecute.

Cele două echipe, pe baza unei relații de prietenie, au susținut un mini-turneu, alături de echipele orădene CF Liberty și Epic. AEK a dispus de Epic cu 2-1 și de Liberty cu 5-2 iar timișorenii au dispus de Epic cu 5-3 și de Libeety cu 5-0.

AEK și Glissando au disputat două amicale în stagiul de pregătire pe care bănățenii l-au desfășurat la Oradea. Primul joc, disputat sâmbătă la Baza Tineretului, s-a încheiat la egalitate: 2-2. Timișorenii au condus cu 2-0 după dubla lui Gigi Pais (29, 31), a doua reușită fiind cel puțin ”ciudată” – gol din propria jumătate, după ce șutul lui Vlad Ghețe l-a lovit în spate pe timișorean și s-a dus direct în poarta cealaltă, rămasă goală. AEK a revenit după eliminarea lui Plopeanu iar Florin Lazăr a redus din diferență (43). După ce Ionescu a apărat două lovituri de la 9 metri, cu două minute înainte de final Vlad Ghețe a transformat o lovitură de la 9 metri stabilind scorul final: 2-2.

În al doilea meci, disputat la Baza AEK, Codoban a deschis scorul iar Mintaș a marcat din apropiere pentru 2-1 la pauză. În partea secundă Andor a marcat pentru 3-1 Scorul final a fost 4-2 după golul lui Marius Balogh.

AEK Oradea: Răzvan Egri, Vlad Ghețe – Florin Lazăr, Marius Balogh, Andrei Ferik, Bogdan Mintaș, Răzvan Pocian, Claudiu Codoban, Mădălin Popa, Cristi Andor, Adrian Micaș. Antrenor: Spiros Baltsavias.

Glissando Timișoara: Raul Ionescu – Radu Cristian, Răzvan Briciu, Gigi Pais, Nicu Costândana, Mircea Stupu, Robert Lupu, Andrei Nemițanu, Răzvan Plopeanu, Gabi Drăguș, Daniel Rupa, Adrian Ilie. Antrenor: Mircea Tuș.

La timișoreni au evoluat șapte jucători care au câștigat Champions League în minifotbal cu MAV Timișoara. Glissando a avut în componență mulți internaționali: Nicu Costândana (de patru ori campion european cu România), Mircea Stupu, Răzvan Plopeanu și Andrei Nemițanu, ultimul ex- AEK, golgheter al României la Socca World Cup. De asemenea, titular a fost Robert Lupu, fostul internațional de futsal, actualmente selecționerul naționalei de futsal.

Din aceeași categorie