Ce meci va avea spectatori de lux în Liga 5!

Noul sezon al Ligilor 4 și 5 din Bihor a debutat în acest week-end. Duminică, de la ora 15:00, la Girișu de Criș, este programat un derby, între echipa locală, Viitorul Tărian și Voința Cheresig (comuna Toboliu). La jocul de la Girișu de Criș va asista celebrul Attila Kun, considerat cel mai bun fotbalist bihorean din toate timpurile. Va fi prezent și fostul internațional, Sorin Cigan dar și fostul senator, Cornel Popa. ”Ne era dor de fotbalul mic, care naște atât de mari pasiuni”, a declarat Cornel Popa, unul dintre marii susținători ai sportului românesc, cu postări frecvente despre rezultatele de excepție ale sportivilor români. Mai mulți oameni de afaceri din zonă vor fi și ei la meci: ”Dacă am fost să vedem UTA cu Rapid mergem și Tărian cu Cheresig”, a spus Ioan Teșan.

Jocul va fi urmărit și de edilii din Girișu de Criș, Ioan Pașca și omologul său din Toboliu, Adrian Crăciun.

Meciul va fi arbitrat de unul dintre cei mai talentați arbitri bihoreni ai momentului, Andrei Pirtea, asistat de George Urs și Cătălin Baciu. Observator va fi îndrăgitul Gheorghe Rusu, în tinerețe unul dintre cei mai duri jucători din Liga 4.

Așadar sunt toate premisele pentru un meci frumos la Girișu de Criș între două echipe despărțite de 15 km dar unite de același gând al victoriei.

Din aceeași categorie