Crisius Trail 2021 și-a desemnat câștigătorii! Printre ei, la loc de frunte, bihorenii

La Chișineu Criș s-a desfășurat sâmbătă, 11 septembrie, ediția inaugurală a crosului Crisius Trail. Competiția a fost rezervată, deopotrivă profesioniștilor, care au alergat pe distanțele de 14 km respectiv 7 km dar și amatorilor care s-au întrecut în cursa populară de 2.000 de metri chiar pe pista frumosului stadion din Chișineu Criș. Copiii au făcut delliciul pubilcului, întrecându-se pe distanța unui tur de pistă.

Întrecerea, organizată de Asociațiile Proactivi pentru Viitor și Crisar Dojo a beneficiat de sprijinul a cinci sponsori de mare calitate: Gualapak, liderul mondial în fabricarea ambalajelor flexibile; Maschio Gaspardo – liderul național în fabricarea mașinilor agricole, Sala Afit, Mdd Expediții și Havitas SRL, au pus și ei un ”gând” bun sportivilor.

Probele ”regină” de 14 km au fost câștigate de Anita Zaro la feminin, respectiv orădeanul Marius Fora la masculin. Marius a făcut o cursă excelentă fiind acompaniat pe podium de atletul beiușean Marcel Laza, clasat al treilea. În cursa de 7 km, un alt beiușean, Călin Laza a sprintat spre victorie însă a făcut-o prea devreme și s-a clasat, în finalm pe locul secund.

Nu au absentat premiile în bani. Locul 1 a fost recompensat cu 1.200 de lei, Locul secund cu 800 de lei iar locul trei cu 500 lei, în cursa de 14 km iar în cea de 7 km: s-au acordat 800, 600 respectiv 400 de lei, în ambele atât la masculin cât și la feminin.

Nimeni n-a plecat acasă cu mâna goală. Toți participanții au plecat cu un premiu, mai mic sau mai mare. Copii însă au fost premiați în cadouri oferite de inimoșii organizatori.

Din aceeași categorie