CAO pierde jocul cu CSM Satu Mare

Gazon sintetic

CAO 1910 Oradea și CSM Satu Mare s-au întâlnit, la Zalău, în etapa a doua din mini-grupele de baraj pentru promovarea în Liga 3. Pentru sătmăreni era ultima șansă, după ce, în primul meci au remizat: 0-0 cu Someșul Dej. Partida s-a încheiat cu succesul echipei mai experimentate, CSM Satu Mare, scor: 3-1. Șansele de promovare ale echipei bihorene nu sunt epuizate dar e nevoie de un succes cât mai concludent, în meciul cu Someșul Dej, de duminică, pentru a mai spera la o promovare de pe locul 2.

CLASAMENT

1 CSM Satu Mare 4 puncte

2 Someșul Dej – 1 punct

3 CAO 1910 – 0 puncte

Jocul a început practic de la 0-1. În minutul 6, la al doilea corner consecutiv al sătmărenilor Vădan reia din șase metri și îl învinge pe Vlad Ghețe. (0-1).

În minutul 30 Vlad Ghețe a intervenit senzațional la o fază în care l-a blocat pe Nylvan. Două minute mai târziu Daniel Stan îl deposedează, la timp, pe Chitaș care era în situație iminentă de gol. Finalul primei reprize propune două bune ocazii orădene, la cea de-a doua, mingea sărindu-i în față lui Iacob, la 12-13 metri central…

În debut de repriză secundă Florin Farcaș îl trimite în teren pe Victoraș Dobrescu. Același excelent Ghețe scoate pe mingea a doua după o lovitură liberă executată de Schwackopf. În minutul 52 Letan se duelează cu Chitaș la marginea careului, sătmăreanul cade și se acordă penalty! Căpitanul Schwackopf, fost jucător al Luceafărului execută și transformă (0-2) pe mijlocul porții, minge atinsă, cu piciorul de Vlad Ghețe.

Imediat după al doilea gol încasat, Farcaș îi aruncă în teren pe Cherman și Ardelean apoi, la pauza de hidratare, tehnicianul orădenilor vede galbenul. Protestase, pe bună dreptate, pentru penalty-ul acordat extrem de ușor.

Minutul 57, Hosu este faultat evident în suprafața de pedeapsă. Penalty scos în afara careului! Culmea… Victor Dobrescu este ELIMINAT! Ghețe a șutat de două ori, prima dată în zid, dar Curileac a scăpat ieftin.

În loc de 1-2 peste două minute se face 0-3 pentru că o contră devastatoare a sătmărenilor, mingea circulă ca la rugby pe linia de ”trei sferturi” Schwackopf pasează decisiv pentru Nylvan care face 0-3 cu un șut de la opt metri.

Minutul 78, Alex Lezeu găsește o filtrantă excelentă pentru golgheterul Marius Hosu care înscrie elegant, cu latul, în colțul lung (1-3).

*CAO 1910 Oradea va susține al doilea joc din mini-grupa de baraj, duminică, 9 august, de la ora 17:30, la Zalău, în compania campioanei din Liga 4 Cluj, Someșul Dej.

CASETA TEHNICĂ

CAO 1910 Oradea – CSM Satu Mare 1-3 (0-1)

A marcat: Marius Hosu 78/Vădan 6, Schwackopf 53pen, B.Nylvan 59

CAO 1910: Ghețe – Iacob, Letan, Stan, Jurcă – Haș, Tenche – Costea, Panti, Alex Lezeu – Hosu. Antrenori: Florin Farcaș și Dorin Mihuț.

CSM Satu Mare: Curileac – Vădan, Ţoca (54 Cadar), R.Ritli, Ionescu – Tincău, Schwackopf, Șimon – B.Nylvan, Portik (81 Faur), Chitaş. Antrenor: Zoltan Ritli.

Arbitri: Mircea Ardelean – Casian Băla, Alina Mihoc (toți din Arad).

Observatori: Cristian China (de joc), Traian Marchiș (de arbitri) – ambii din Baia Mare.

Din aceeași categorie