S-au încheiat ”naționalele de tenis” de la Oradea; VEZI AICI ce au făcut sportivii orădeni; semifinală pentru Mihai Lungu!

Gazon sintetic

Baza de tenis a CSM Oradea a fost gazda Campionatelor Naționale de tenis, rezervate jucătorilor sun 16 ani. La masculin, cel mai bun parcurs dintre orădeni l-a avut Mihai Lungu, semifinalist iar la feminin, Floriana Popovici a ajuns în faza sferturilor de finală. Turneul masculin a fost câștigat de Alin Fătu (TC București) care a dispus în marea finală de Dragoș Cazacu 6-3/6-4. Finala feminină a fost câștigată deȘtefania Bojica a câștigat titlul național după ce a dispus în finală, cu 7-5/6-3, de Todoni (CSM Timișoara).

Marii favoriți orădeni, Chris Teszari (favorit 5) și Patricia Goina (favorită 2) au ieșit prematur din turneu pierzând la finalist respectiv câștigătoare!

Mihai Lungu (CSM Oradea) a avut cel mai bun parcurs ”orădean” atingând semifinala. A trecut în primul tur de Vlad Roman (Viva Tenis) 6-4/6-7(6)/6-0 iar în optimi de Mihail Pop (Elite Tg Jiu) scor: 4-6/7-5/6-1. În sferturi de finală Mihai a trecut de David Gheorghe (Dinamo București) cu 7-5/7-5. Parcursul orădeanului, favorit 7, s-a oprit în semifinale, unde a cedat în fața favoritului 3, Alin Fătu (Tenis București) 6-4, 6-1 care avea să și câștige competiția.

Răzvan Sime. Legitimat la CSM Oradea, Răzvan a cedat în primul tur7-6 (5)/0-6/1-6 în fața lui Carel Wessel (Tennis Team București).

Patiseria Rustic Salonta

Patricia Goina. A ieșit prematur din competiție deși era favorita numărul 2 a turneului și componentă a lotului național de junioare. ”Patri” a trecut de turul de încălzire 7-6 (1)/6-7 (3)/6-3 de o jucătoare venită din calificări Rebeka Aantal (Tenis Efect) însă, absolut surprinzător a cedat în turul doi: 1-6/2-6 cu Ștefania Bojica (Academia Sever Dron).

În cele din urmă n-a fost chiar surprinzător întrucât Ștefania Bojica a câștigat titlul național după ce a dispus în finală, cu 7-5/6-3, de Todoni (CSM Timișoara)

Floriana Popovici (cap de serie numărul 5), legitimată la CSM Oradea, a trecut, în primul tur, de Diana Ilie (Steaua București) 6-0/6-1 pentru ca, în turul secund să dispună cu 3-6/6-1/6-0 de Eva Ionescu (Curtea de Argeș). Florina a cedat în sferturi: 3-6/3-6 cu Maria Ciubotaru (CSM Focșani)

Vanesza Ziros (Metalul Salonta) a cedat, în primul tur, în fața Oanei Marinescu (Târgoviște) scor 0-6/4-6

Anastasia Ziros (Metalul Salonta), venită din calificări, a cedat, în primul tur, 5-7/3-6 în fața Anastasiei Safta (Tennis Team București)

Din aceeași categorie