Mario Simuț are drept de joc însă ratează dubla cu Bosnia!

Doneaza sange pregatit, informat si fara batai de cap!

Internaționalul de juniori maghiar, Mario Lucas Simuț (18 ani) a primit dreptul de joc în campionatul maghiar, după o lungă așteptare. Component al echipei de ligă secundă FC Haladas Szombathely, Mario a debutat în naționala de juniori a Ungariei, unde are două jocuri în compania Italiei.

În fine, FIFA a trimis cartea verde pentru transfer internațional iar tânărul născut la Oradea va putea juca pentru echipa sa de club Haladas, unde a ajuns și experimentatul Liviu Antal. Cei doi au fost titulari în primele două meciuri de pregătire al anului.

Din păcate Mario a ratat perioada de pregătire centralizată cu FC Haladas, pe care clubul maghiar a efectuat-o în Croația, fiind diagnosticat cu Covid-19! Selecționat, din nou în naționala de juniori a Ungariei pentru dubla cu Bosnia, pregătitoare pentru turneul de elită, Mario ratează și această dublă. De altfel trei jucători de la Academia lui Haladas au fost selecționați: Márk Pataki, Mario Simut și Rajmund Horváth însă Mario nu va fi prezent la Szeged, locul unde se vor disputa, marți și joi (1-3 februarie) cele două partide cu Bosnia.

Campionatul din NBII ar trebui să înceapă duminică atunci când Haladas o întâlnește pe Gyor, echipă la care activează, ca secund, Pali Popovits jr.

sursa foto: www.haladas.hu

Din aceeași categorie