Bătrâneii de la CAO!

Doneaza sange pregatit, informat si fara batai de cap!

CA Oradea este calificată în semifinalele barajului de promovare în Liga 2. După ce a pierdut pariul cu elevii săi, antrenorul Florin Farcaș a fost nevoit să lase la liber antrenamentul de luni astfel că alegerea a fost la latitudinea jucătorilor care au ales un meci între două echipe, împărțite simplu: tinerii cu bătrânii!

Problemele (dacă e o problemă să ai o echipă tânără) de acolo încep. Cu excepția portarului Adi Barabaș și a mijlocașului Adi Popa e greu să găsești un ”bătrân” la CAO mai ales când ai în lot 18 juniori!!! Cu chiu cu vai, s-au dus la ”bătrâni” căpitanul Daniel Stan (22 de ani), Chitaș (22 de ani). S-au mai găsit întăriri prin prezența la antrenament a internaționalului de tineret Ricardo Farcaș, jucătorul echipei italiene Siena și a lui Marius Hosu, venit tot din Italia de la Nibbiano Valtidone.

Ca să fie ”11” l-au luat de pe margine, ca vârf de atac pe antrenorul de portari Vlad Ghețe. După ce au dominat jocul, bătrânii au pierdut la o diferență de două goluri după ce tinerii, încurajați de arbitru, au primit vreo trei lovituri de la 11 metri.

Glumă sau adevăr echipa orădeană are cel mai tânăr lot posibil la nivel de play off din Liga 3. Miza e pe acești copii, din cei 18 juniori 14 fiind crescuți în propria pepinieră iar alții sosiți la echipă la vârsta de 15 ani. Acesta este adevăratul pariu al lui Florin Farcaș care azi își aniversează ziua de naștere. La mulți ani Florine și succes pe mai departe.

CA Oradea va juca sâmbătă la Baia Mare în compania liderului Minaur, orădenii fiind pe locul secund al clasamentului.

Din aceeași categorie