O repriză nu ajunge! Luceafărul a pierdut cu SCM Zalău

Diego Sky SRL

Așa cum anticipam SCM Zalău este una dintre echipele grele din seria 10 a Ligii 3 și drept consecință a plecat cu toate punctele de la Sânmartin după disputa cu Luceafărul. Orădenii au avut 1-0 la pauză dar au primit patru goluri în ultima jumătate de oră, ultimele două în prelungiri iar partida s-a încheiat cu scorul de 1-4.

Luceafărul a început în forță meciul iar Nicușor Gunie a reușit un gol de senzație cu o execuție de la 20 de metri direct în vinclul lui Miron (1-0). Trupa lui Dianu i-a ținut la distanță pe zălăuani reușind o primă repriză solidă cu o singură excepție, ocazia ratată de Logan Romaric, de pe linia porții, după un corner marca Raul Stanciu.

După pauză lucrurile s-au schimbat o dată cu intrarea la Zalău a experimentatului Istrate. În minutul 60 sălăjenii reușesc egalarea. Moldoveanu Jalbă reia perfect cu capul (1-1). Golul care a făcut diferența a căzut în minutul 75 când Mihai Onicaș a înscris cu un șut plasat, din 13 metri (1-2). Golul fusese anunțat de două ocazii ratate de oaspeți prin Logon și Istrate. Orădenii nu mai aveau nimic de pierdut și s-au deschis. Spații perfecte pentru Zalău. În minutul 90 s-au aruncat zarurile o dată cu un alt gol superb, semnat de Istrate, șut în vinclu, mingea lovind, în prealabil bara (1-3). SCM Zalău și-a definitivat opera în prelungiri când Dănuț Cozma a obținut un penalty transformat de englezul Logon (1-4).

Luceafărul contabilizează al treilea eșec în vreme ce echipa antrenată de Marius Paşca vine etapa viitoare tot în Bihor, la 100 de metri de stadionul unde a jucat azi, pentru meciul cu CSC Sânmartin.

CASETA TEHNICĂ

Luceafărul Oradea – SCM Zalău 1-4 (1-0)

Au marcat: Nicolae Gunie 9/Cristian Jalbă 60, Mihai Onicaş 75, Florin Istrate 90, Logon Romaric 90+4p

Luceafărul: Nergheș –Drăgan, Gunie, Laza, Oros, Higyed, Covaciu, Marius Balogh, Marina, Sorin Ban, Erik Țârlea. Antrenori: Ciprian Dianu și Ioan Pap-Deac.

SCM Zalău: Miron – Florin Pop, Jalbă, Cohan, Alin Mutu – Culda, Mihai Onicaș, Forna, Raul Stanciu – Petra, Romaric Logon. Au mai jucat: Andrei Pop – Istrate, Duma, Cozma şi Cubaş. Antrenori: Marius Pașca şi Alexandru Pop

Arbitri: Bodocan Narcis (Cluj) – Tocai Emeric (Alma – Sibiu), Giorgiu Claudiu (Cluj). Observatori: Hotico Ion (Baia Mare) Mierea Florin (Timişoara)

Din aceeași categorie