BASCHET: Orădencele pierd în over-time!

Gazon sintetic

CSU Rookies Oradea a făcut, fără doar și poate, cel mai bun meci din acest sezon, în fața echipei Agronomia București. A fost în cele din urmă eșec: 61-72, însă acest a venit în prima repriză de over time, întrucât, după 40 de minute de joc tabela indica egalitatea 59-59.

Oradea a început cu „cinci-ul” clasic: Chiș, Farcaș, Farago, Kokovai și Sarici iar Sokici a răspuns cu Chelariu, Plăvuțiu, Sipoș, Militaru și americanca Hawkins. CSU Rookies a stat bine în teren la debut și a condus cu 10-8 însă Agronomia a răspuns prin Anca Șipoș, 10 puncte în 10 minute și 14-20 pe tabelă. Nici sfertul secund nu a fost unul bun pentru Oradea chiar dacă Sarici a luat „căciula” iar Chiș a condus bine atacurile. La pauza mare ecartul era de 11 puncte: 26-37.

Revenirea orădencelor s-a produs în sfertul 3 când Ruxy Chiș a rupt plasa cu două aruncări de trei de la vreo 8 metri iar Sarici a dominat clar lupta sub panouri. Mai rămăseseră șapte puncte de recuperat: 43-50. Forcing fantastic al trupei lui Veres în debut de sfert patru când s-a apropiat la un punct: 49-50! Dar a venit a cincia greșeală personală pentru Teodora Sarici (17 puncte). Cu toate acestea un cos de trei puncte al Cătălinei Goncze a adus egalitatea pe tabelă: 54-54 iar apoi 57-57 și 59-59 scor cu care s-a și încheiat jocul pentru a intra în over time. Păcat pentru că mai erau 22 de secunde când Oradea a încercat o contră dar mingea a ieșit în aut. Cu un atac pozițional CSU Rookies putea forța succesul având timp berechet.

În repriza de prelungiri CSU Rookies nu a reuit decât două puncte față de cele 13 reușite de Agronomia. Fără Sarici și fără Ruxy Chiș, ambele ieșite cu cinci greșeli, a fost greu pentru junioarele din teren. Dar iată că există potențial.

Doneaza sange pregatit, informat si fara batai de cap!

CASETA TEHNICĂ

CSU Rookies Oradea – Agronomia București 61-72

scorul pe sferturi: 14-20, 12-17, 17-13, 16-9, 2-13

CSU ROOKIES ORADEA: Ruxy Chiș 17, Roberta Farcaș 2, Maria Farago 10, Meli Kokovai 10, Teodora Sarici 17- Alice Făgărășanu, Ivanna Vereș, Izabela Blejan, Diana Rușo, Cătălina Goncze 5, Evelyn Judeu. Antrenori: Attila Vereș și Adriana Niculescu.

AGRONOMIA BUCUREȘTI: Mihaela Chelariu 4, Georgiana Plăvuțiu, Anca Sipoș 25, Maria Militaru 4 Jordan Hawkins 11 – Tijana Ninkovici 5, Sonia Vilcinschi 23, Claudia Cristea, Sanchira Țânțar, Cristina Anastasescu 3. Antrenori: Milan Sokici și Virgil Căpușan.

Din aceeași categorie