POLO: Crișul Progress Oradea – Vojvodina Novi Sad este finala puternicului turneu de la Oradea

Doneaza sange pregatit, informat si fara batai de cap!

Bazinul Acoperit Crișul găzduiește Progress Cup la polo, competiție rezervată jucătorilor U16, competiție ce beneficiază de participarea a opt echipe din România, Serbia, Ungaria, Moldova, Cehia și Spania! Finala turneului se va disputa duminică, de la ora 13.30 după ce în semifinale Crișul Progress Oradea a trecut de Vasas Budapesta cu 14-8 iar Vojvodina Novi Sad a trecut de Delfinul Chișinău cu 12-7.

Finala va aduce față în față două echipe care au victorii pe linie. Crișul Progress Oradea a trecut în grupă de Dunakanyar cu 14-9, apoi de Sant Adria cu 16-9 pentru ca, în finala grupei, să o depășească pe Delfinul Chișinău cu 17-14.

De partea cealaltă Vojvodina a a trecut de PannEgry Miskolc cu 15-4, a depășit naționala Cehiei după un meci strâns, cu 6-4 pentru a câștiga finala grupei cu Vasas cu 10-5.

În finala mică, de la ora 12:00 moldovenii, care constituie, în mare parte, naționala țării lor, vor întâlni echipa Vasas Budapesta antrenată de fostul jucător al lui CSM Oradea: Attila Monostori.

Doneaza sange pregatit, informat si fara batai de cap!

Tot mâine, de la ora 9:00 Spaniolii de la Sant Adria vor juca, alături de maghiarii de la Miskolc, de cei de la Dunakanyar (antrenați de campionul olimpic Zsolt Petovari) și de reprezentativa Cehiei, partidele pentru locurile 5-8. La ora 14.30 este programată festivitatea de premiere.

Din aceeași categorie