Azi am ales meciul: Vulturul Dobrești – AS Olcea

Trimite CRED prin SMS la 8844

Am ales azi să fiu announcer-ul meciului dintre Vulturul Dobrești și revelația sezonului din Liga 5, AS Olcea care s-au întâlnit pe Stadionul din Luncasprie, cu o bază mult peste Liga 5. Vulturul s-a impus cu 2-1 și a produs primul eșec al echipei din Olcea după un joc între două echipe preocupate 100% de fotbal și care s-au întrecut în ocazii.

Un început de meci echilibrat, cu o ușoară dominare teritorială a gazdelor și cu niște contre amenințătoare ale băieților din Olcea care au avut și o mare șansă la un vole scos de sub bară de Sergiu Ban. Sub privirile primarului din Dobrești, Florin Copos și a ”vicelui” Ovidiu Soca, ”Vulturul” a reușit să deschidă scorul prin omniprezentul Sebastian Gliția care a șutat din stânga în cros, în colțul lung al porții apărate de căpitanul Cristian Fleștea.

În partea secundă oaspeții au început mult mai determinați și au pus presiune pe defensiva echipei din Dobrești. Pe un atac rapid, să-i spunem faza a doua, gazdele au obținut un penalty prin fundașul stânga Dărăban. A executat Sebastian Gliția însă Fleștea a ghicit și a apărat execuția mijlocașului gazdelor.

Imediat AS Olcea putea egala dar Sergiu Ban l-a blocat pe Șchiop în situație de unu la unu. Până la urmă s-a făcut 1-1. În minutul 78, după greșeli în lanț ale defensivei gazdelor. Dan Vesa, intrat pe parcursul primei reprize, a speculat și a șutat sec în plasa porții ”vulturilor”. Salvarea a venit de la Mircea Onița. Intrat pe parcurs, Onița a executat pe jos, prin zid, o lovitură liberă de la 25 de metri iar mingea a mers în colțul din dreapta lui Fleștea. A fost golul victoriei Vulturului.

La final jucătorii ambelor echipe au rămas împreună la niște mici și câte o bere oferite de Primăria din Dobrești și de sponsori. Așa s-a încheiat o după-amiază cu un joc frumos, în care s-au arătat nu mai puțin de două cartonașe galbene (împărțite frățește). Un peisaj mirific, lume destul de multă dar care a respectat distanțarea fizică. Pleci cu păreri de rău că ai mai fi rămas dar și cu un sentiment plăcut, că ai cunoscut oameni faini.

Am să continuu caravana comentariilor. După Cheresig și Nojorid azi am ajuns la Dobrești (Luncasprie). Vedem ce va fi în funcție de timpul disponibil.

CASETA TEHNICĂ

Vulturul Dobrești – AS Olcea 2-1 (1-0)

Au marcat: Sebastian Gliția 29, Mircea Onița 83/Dan Vesa 78

Vulturul Dobrești: Ban – Dan Dume, Berindei, Covaci, George Gliția, Jurcuț, Ad. Florea, Sebastian Gliția, Sânza, Duluș, Dărăban. Antrenor: Ioan Herman. Au mai jucat: Adrian Dume, Casian Bălășoiu, Mircea Onița.

AS Olcea: Fleștea – Mateuc, Robert Herman, Țârban, Paul Popa, Schiop, Râpan, Bogdan Toma, Ioan Ile, Bechez, Florin Ile. Antrenor: Cristian Roman. Au mai jucat: Rareș Toma, Dan Vesa.

Arbitri: Adrian Pop – Alexandru Bogdănel, Ionuț Baciu; Observator: Mircea Pirtea.

Din aceeași categorie