Asta ne mai lipsea! Scandal pe facebook între super-vedetele handbalului românesc

Gazon sintetic

Într-o perioadă delicată a handbalului românesc, un război nu ne lipsea deloc. Dar duelul există. Nu poate fi ignorat. Acum bătălia s-a mutat pe facebook și a fost generată de acuzele că Federația Română de Handbal nu a participat la sărbătorirea a 50 de ani de la titlul mondial cucerit de naționala masculină a României. Evenimentul a avut loc la Corbeanca și a adunat monștri sacrii ai handbalului nostru care au dominat lumea. Printre ei omul care a fost pe teren la toate cele patru titluri mondiale, Cornel Oțelea (1961, 1964, 1970, 1974).

Ei bine, războiul l-au dus doi dintre reprezentanții generaților mai tinere: actualmente secrtear general al FRH – Cristina Vărzaru (de patru ori câștigătoare a Ligii Campionilor) și fostul internațional Bogdan Voina (fiul fostului selecționer și campion mondial, Radu Voina). E drept însă că discuției mai puțin conformiste s-a alăturat și legendarul portar Nicolae Munteanu (triplu medaliat olimpic).

Totul a pornit o dată cu postarea lui Bogdan Voina despre întâlnirea de 50 de ani de al titlul de la Paris 1970 la care n-ar fi participat nimeni din cadru Federației Române de Handbal.

Cristina Vărzaru a comentat postarea lui Bogdan Voina însă a primit și replica lui Munteanu

SC Rozsdas Service SRL

Și uite așa, de la ”băiatu lu tata” la ”fetița tuturor” n-a fost decât un clik!

Ca unul care a fost ”vocea” unor performanțe din handbalul românesc, nu-mi rămâne decât să îndemn la unitate pentru că Handbalul e singurul sport care ne-a rămas și în care putem să ne batem cu cei mari.

Din aceeași categorie