AEK câștigă iar cu 5-0! Oficialități premiate la festivitatea de deschidere

Trimite CRED prin SMS la 8844

Înaintea celui de-al doilea joc pe care AEK Oradea l-a susținut la Supercupa României la minifotbal a avut loc festivitatea de deschidere a competiției, oficiată de președintele FR Minifotbal, Ioan Onicaș și de Attila Tackacs, secretar general al federației naționale și membru în Comitetul Executiv al federației europene, au premiat, în fața asistenței, oamenii care au contribuit la dezvoltarea minifotbalului:

deputatul Adrian Merca – a inițiat construcția de terenuri de minifotbal la Suplacu de Barcău, Valea Cerului, Budoi și orașul Gătaia.

primarul din Hidișelul de Sus, Adrian Petroi – a construit în mandatele sale terenuri de minifotbal la Hidișelu de Jos, Șumugiu, Mierlău și Hidișelu de Sus

Iulian Balaj, primarul orașului Ștei – a construit terenuri la Școlile generale din Petrileni, Ștei și la Liceul Unirea din Ștei dar și două terenuri pentru copii, în cartierele din Ștei.

Spiros Baltsavias – a organizat nu numai această Supercupă ci și o serie de turnee regionale, finale de campionat național, ultima având loc la Baza Tineretului în 2019.

După prestația majoretelor de la LT Lucian Blaga (prof. Lia Popovits), a urmat al doilea meci din grupă pentru AEK, în compania echipei Exclusive Tg Jiu. AEK a marcat repede, prin Dragan Paulevici după care Andrei Șumălan și Andrei Ferik au stabilit scorul pauzei: 3-0. După reluare Răzvan Fărcuța a marcat golul patru pentru ca tabela să fie închisă de antrenorul secund Adi Iova. Orădenii au câștigat grupa cu 6 puncte și golaveraj 10-0.

GRUPA F

AEK Oradea – Spartanii Rm. Vâlcea 5-0

Spartanii Rm. Vâlcea – Exclusive Tg. Jiu 2-2 (2-3)

AEK Oradea – Exclusive Tg. Jiu 5-0

1 AEK ORADEA 6pct

2 Exclusive Tg Jiu 2pct

3 Spartanii Rm. Vâlcea 1 pct

Din aceeași categorie