Viitorul Borș ia toate punctele la Livada prin două goluri înscrise în ultimele șase minute!

Trimite CRED prin SMS la 8844

Într-un meci din etapa a doua a play off-ului din Liga 4 Bihor, Viitorul Borș a luat toate punctele pe terenul din Livada, după un final nebun. Livada a avut 1-0 după reușita golgheterului Adi Micaș, om de gol și în runda inaugurală împotriva echipei din Sântandrei. Trupa lui Mădălin Popa a gestionat bine jocul. Luci Stance a mutat la pauză când l-a introdus în teren pe Adrian Jurcă. Reduta gazdelor a rezistat și a ales arma contraatacului. Totul până cu șase minute înainte de final când jucătorul introdus la pauză, Jurcă a restabilit egalitatea. Gazdele au cedat. Din toate punctele de vedere pentru că aveau să încaseze și golul doi în minutul imediat următor, când a marcat Akos, care a adus în tabăra echipei din Borș toate cele trei puncte. În primele două etape Viitorul Borș a evoluat în deplasare și a adus un punct de la Tileagd iar acum pe toate cele trei de la Livada. Se conturează un duel între Crișul Sântandrei și Viitorul Borș pentru titlul de campioană. Primul duel dintre cele două se va da sâmbătă, 21 mai, de la ora 11:00, la Borș.

LIGA 4 Bihor; Etapa 2 din play off

Crișul Sântandrei – Foresta Tileagd 4-1

CSC Nojorid Livada – Viitorul Borș 1-2

1 Crișul Sântandrei 2 2 0 0 7 2 6
2 Viitorul Borș 2 1 1 0 3 2 4
3 Foresta Tileagd 2 0 1 1 2 5 1
4 CSC Nojorid Livada 2 0 0 2 2 5 0

CASETA TENICĂ

CSC Nojorid Livada – Viitorul Borș 1-2 (1-0)

Au marcat: Adi Micaș 21/Adrian Jurcă 84, Waritz Akos 85

Livada: Brisc – Bene, Mădălin Popa, Miosi, G. Cornea – David (59 Ambro), Leo Jurcă, Duca, Marian Pop – Dan Negrea, Adi Micaș. Antrenor: Mădălin Popa

Borș: Săvescu – Ienciu, Alungi, Mărunțelu, Mănoiu – Cr. Jurcuț, Haș, Tătar, Simu – Akos Waritz, Sebi Zadori. Antrenor: Lucian Stance.

Arbitri: Adrian Pop – Cosmin Andrei, Bogdan Bărar. Observator: Florin Marcu.

Din aceeași categorie